Insite360 Fuel Suite

Insite360 je jedinstvena usluga nove generacije za upravljanje zalihama tečnih goriva od Gilbarco Veeder-Root-a. Obezbeđuje klijentima pogled od 360° u realnom vremenu na najdragoceniji resurs na svim lokacijama putem daljinske usluge koja je laka za upotrebu.

Nudeći nivo performansi, vreme u radu i pojačanu bezbednost kroz otkrivanje krađe goriva i prevare bez premca, Insite360 povećava poslovnu profitabilnost time što identifikuje i smanjuje odstupanja u vašoj mreži, obezbeđujući podršku rastu poslovanja i zaštitu resursa.

Omogućavajući smanjenje odstupanja kroz kalibraciju, Insite360 identifkuje oblasti gubitaka kako bi se povećala vrednost, ističući neposredne oblasti od interesovanja i obezbeđujući politiku bezbednosti kako bi se sprečili gubici u budućnosti.

Kao vaš najvažniji resures, Insite360 štiti vaše zalihe tečnih goriva pomažući vam da brzo pronađete i smanjite incidente sa curenjem, krađom i prevarom na vašoj benzinskoj stanici. Sve ovo održava vaše poslovanje na optimalnom nivou povećavajući vreme u radu vaše benzinske stanice kroz prevenciju nestašica i čuvanje vaših zaliha tečnih goriva.

Insite360 obezbeđuje potpunu transparentnost kroz prilagodljivu komandnu tablu koja je napravljena prema specifičnim potrebama klijenata. Možete upravljati sami ili angažovati iskusan tim analitiračara Gilbarco Veeder-Root-a za punu garanciju kvaliteta. Ovim putem klijenti imaju korist od redovnih sastanaka, izveštaja i konsultacija od Gilbarco Veeder-Root-a koji odgovaraju potrebama njihovog poslovanja.

Ako želite da saznate više kako Insite360 može zaštiti vaše zalihe tečnih goriva, pogledajte naš kakulator.

 

  • Potpuno prilagodljiva kontrolna tabla prema jedinstvenim potrebama vašeg poslovanja
  • Kompletan pogled od 360° na vaše zalihe tečnih goriva sa uvidom bez premca
  • Bolja profitabilnost od zaliha tečnih goriva sa smanjenom greškom volumetra i preciznijom detekcijom gubitka zaliha
  • Upravljanje zalihama tečnih goriva u realnom vremenu pruža kontrolu koja vam je potrebna, kada vam je potrebna
  • Detaljniji uvid u zalihe omogućava povećanu profitabilnost poslovanja
  • Poboljšana pouzdanost sa efikasno planiranim održavanjem za smanjenje vremena van rada