Veefil-RT brzi punjač za električna vozila

 

Brz punjač električnih vozila koji ispunjava vaše potrebe

 

Veefil-RT brzi DC punjač od 50 kW predstavlja najnoviji dodatak portfoliju rešenja kompanije Gilbarco Veeder-Root za besprekorno povezanu benzinsku stanicu. Jednostavan i brz za instalaciju, uz bogati interfejs, Veefil-RT vam omogućava da na lokaciji integrišete najnoviju tehnologiju za električna vozila, uz minimalne prekide u radu.

Za razliku od drugih rešenja, uz Veefil-RT možete da počnete da koristite prednosti tehnologije za električna vozila od prvog dana. Radi se o vašoj lokaciji, vašem prostoru, vašim punjačima, vašim kupcima, vašim podacima i vašem profitu.

  •   Najmanje dimenzije i težina – lako se instalira skoro svuda
  •   Vrhunska pouzdanost – zahvaljujući patentiranom tečnom hlađenju i stepenu zaštite IP65, ovi elektronski uređaji se malo habaju i duže traju
  •   Maksimalna pristupačnost – Veefil-RT govori univerzalnim jezikom
  •   Prilagodljiva spoljašnjost – za vidljivo istaknuti brend i jednostavnu integraciju

Zatražite ponudu   List sa podacima (PDF)

 


 

Veefil-RT se dobro uklapa u manje prostore i postojeće strukture

 

Veefil-RT ima najmanje dimenzije na svetu u kategoriji brzih punjača za električna vozila, što vlasnicima nudi veću fleksibilnost pri izboru lokacija za instalaciju.
Budući da se jednostavno instalira, lagani Veefil-RT karakterišu manji troškovi i kraće vreme podešavanja, tako da se usluge punjenja mogu ponuditi brže.

style switcher

 


 

style switcher

Projektovan za optimalan učinak, čak i u najzahtevnijim uslovima

 

Veefil-RT je projektovan za optimalno funkcionisanje u najrazličitijim spoljnim uslovima, uključujući temperaturu, vlažnost vazduha i korozione sredine.
Veefil-RT ima širok opseg radne temperature, od -35 do +50 stepeni Celzijusa (od -31 do +122 stepeni Farenhajta) i nudi zaštitu od prodora IP65, Nema 3R.
Veefil-RT se odlikuje jedinstvenom i patentiranom tehnologijom tečnog hlađenja, koja kontroliše toplotu i smanjuje habanje unutrašnjih komponenata.

 


 

Nagrađivani dizajn za vizuelnu upečatljivost

 

Poboljšajte izgled okruženja objekta i izdvojite ga od ostalih pomoću upečatljivih Veefil-RT uređaja. Nudimo vam mnoštvo opcija za brendiranje, od vinilnih omotača po meri do prilagodljivih spoljnih kalupa od polimera, koji omogućavaju jednostavnu integraciju u benzinsku stanicu.

style switcher

 


 

style switcher

Intuitivna jednostavnost kod nas je standard

 

Veefil-RT govori univerzalnim jezikom putem svog jednostavnog i intuitivnog korisničkog interfejsa.
Osvetljene ikone vode korisnike kroz postupak punjenja radi krajnje jednostavnosti upotrebe.