Garantier

Europæisk garantireklamationsformular

KUN EUROPA

Vores standard-garantipolitik kan downloades på mygvr.com. Tilmeld dig online, hvis du ikke har modtaget et login eller en adgangskode endnu.

Klik her for at få en garantireklamationsformular

Vores garantierklæring

GILBARCO VEEDER-ROOT ER IKKE ANSVARLIG FOR UDGIFTER, SOM BRUGEREN PÅDRAGER SIG.
Garantien gælder kun, når produktet er installeret i overensstemmelse med Gilbarco Veeder-Roots specifikationer, og der er sendt en garanti-registreringsformular til Gilbarco Veeder-Root fra en autoriseret Gilbarco Veeder-Root-distributør. Denne garanti gælder ikke for produkter, som er blevet brugt forkert, forsømt, har været del af en ulykke eller som ikke er installeret i henhold til Gilbarco Veeder-Roots specifikationer, som er blevet ændret eller repareret af uautoriserede personer eller som har lidt skader som følge af force majeure. Du kan få flere oplysninger og finde garantidokumenter på www.mygvr.com