Takuut

Eurooppalainen takuu Claim Form

VAIN EUROOPPA

Vakiotakuukäytäntömme on ladattavissa osoitteessa mygvr.com Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta ja salasanaa, rekisteröidy verkossa.

Saat Euroopassa käytettävän takuuvaatimuslomakkeen napsauttamalla tätä

Takuulausuntomme

GILBARCO VEEDER-ROOT EI VASTAA KÄYTTÄJÄLLE AIHEUTUNEISTA KUSTANNUKSISTA.
Takuun voimassaolo edellyttää, että tuote on asennettu noudattamalla Gilbarco Veeder-Rootin ohjeita ja että valtuutettu Gilbarco Veeder-Root -jakelija on lähettänyt Gilbarco Veeder-Rootille takuun rekisteröimislomakkeen. Tämä takuu ei kata tuotteita, joita on väärinkäytetty, käytetty käyttötarkoituksen vastaisesti tai lyöty laimin, joille on tapahtunut onnettomuus, joita ei ole asennettu noudattaen Gilbarco Veederin ohjeita, joihin on tehty muutoksia, joita valtuuttamattomat henkilöt ovat korjanneet tai jotka ovat vaurioituneet luonnonkatastrofin seurauksena. Saat lisätietoja ja takuuasiakirjat osoiteesta www.mygvr.com