Gilbarco Veeder-Root

A Gilbarco Veeder-Root Európában teljeskörű megoldásokat nyújtó szolgáltató. Univerzális termékkínálatával, világméretű hatáskörével, alapos szaktudásával és kiváló ügyfélszolgálatával a Gilbarco Veeder-Root elkötelezett ügyfelei üzletének sikeresebbé tételére. Ismerjük ügyfeleink kihívásait, így eleget tudunk tenni szükségleteiknek a megfelelő, bővíthető megoldásainkkal.
Megoldásainkat arra terveztük, hogy maximalizálják az üzemidőt és a jövedelmezőséget.

Ezek közé tartoznak:

  • Kiskereskedelmi megoldások - A POS, BOS és HOS széles körű választéka kiskereskedelmi töltőállomások számára.
  • Üzleti támogatás - helyi és távoli üzemanyag-management megoldások, segítség a tőkevédelemhez és a hatékony üzemeltetéshez.
  • Kútoszlopok és kimérők - A nagy teljesítményű, megbízható, pontos és biztonságos technológia egyedülálló kínálatát nyújtjuk.
  • Folyadéktárolási menedzsment - Okos megoldásokkal tesszük lehetővé a üzemanyag tárolás kontrollját.

Alapos szaktudással rendelkezünk a különböző üzleti környezetben, minőséget és felelősséget biztosítunk Európa-szerte. Európai központunk Basildonban, az Egyesült Királyságban található, regionális irodáink és telephelyeink pedig szerte a kontinensen.

Gilbarco Veeder-Root a Világban

A Gilbarco Veeder-Root vezető márka az üzemanyag-menedzsment rendszerek szolgáltatásainak és technológiáinak terén, ötvözve a kényelmet, ellenőrzést és környezeti integritást az üzemanyag-kiskereskedelemben és a kapcsolódó piacon.
A GilbarcoVeeder-Root nyújtja a kis- és nagykereskedelmi kőolajipar legszélesebb kínálatát a rugalmas, jól alkalmazható, tartós termékeivel, ami megfelel az ügyfelek üzleti kihívásainak, miközben ügyfeleink fontosabb feladatokra összpontosíthatnak. Ezen felül az iparág legjobb szolgáltatásával támogatjuk ügyfeleinket a teljes nyugalomért.

A Gilbarco Veeder-Root cégcsoport Észak és Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában és a Csendes-Óceáni Térségben rendelkezik gyárakkal, üzletekkel, forgalmazókkal és szervízekkel. A központ Greensboro-ban található, ezen kívül gyártói, kutatói és fejlesztő központok pedig Németországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Dániában, az Amerikai Egyesült Államokban, Indiában, Argentínában, Brazíliában, Kínában, Ausztráliában, és Mexikóban találhatóak. Európa, a Közép-Kelet, és Afrika központja az Egyesült Királyságban, Basildonban található.


Fortive, a nélkülözhetetlen technológiai vállalat

Bár a Fortive egy új vállalat, gyökereink mélyre nyúlnak. Portfoliónk olyan erős márkákból épül fel, melyek vezetőkké váltak azokon a piacokon, melyeket kiszolgálnak. Operatív vállalataink nagy múlttal rendelkeznek a vevők kritikus igényeinek megoldásában. És eredetünk a globálisan elismert Danaher Corporation legkorábbi napjaira nyúlik vissza. A múltbeli siker és a jövőre fókuszáló innováció egyedülálló kombinációja páratlan helyzetet teremt a Fortive számára a fejlődés megteremtéséhez, megvalósításához és felgyorsításához.

Alapítás

Az 1980-as évek elején, Steven és Mitchell Rales megálmodott egy folyamatos fejlődésnek és vevőelégedettségnek szentelt olyan gyártóvállalatot, mely a Danaher létrehozásához vezetett. A Danaher volt az első vállalat Észak-Amerikában, mely alkalmazni kezdte a kaizen – a folyamatos fejlődést valló japán filozófia – alapelveit, és ezen szemlélet egyedi és szigorú értelmezése formálta a Danaher Business System-et (DBS). A Fortive vezetői óriási tapasztalattal rendelkeznek a DBS ellenőrzésében és megvalósításában, és Fortive Business System-ként (FBS) folytatják majd a fejlődés irányítását. Üzleti tevékenységünk tovább fejlődik, de az FBS vezérelvei – folyamatos fejlődés és vevőelégedettség – rendületlenül megmaradnak.

Fókusz

A Danaher sikerének egyik kulcsa a stratégiai platformok létrehozása volt, melyek mindegyike fenntartható versenyelőnyökkel és vezetői pozíciókkal rendelkezett a vonzó piacokon. Az évek során a Danaher portfoliója egyre inkább globális, növekedés-orientált tudományos és technológiai üzletté fejlődött, több, mint 20 mrd $ bevételt termelve a 2015-ös évben. 2016. júliusában a Danaher különvált két független, nyilvánosan működő társaságra: Danaher és Fortive. A Fortive most már egy fókuszált, ipari nagyvállalat, mely innovációra törekszik a helyszíni műszerezés, szállítás, érzékelés, termék-előállítás, automatizálás és specializálás valamint a franchise forgalmazás területén.

Jövő

A Fortive 24.000 globális alkalmazottját közös kultúra egyesíti, és tapasztalt vezetők irányítják több, mint 100 éves egyesített Danaher tapasztalattal. Agilis, érdeklődő innovátorok vagyunk, akik felhasználják a siker jelentős hagyományát.

Minden, amit teszünk, olyan világ számára van tervezve, melyet a gyorsaság és hajthatatlanság éltet, és mélyen elkötelezettek vagyunk olyan nélkülözhetetlen technológiák átadásában, mely a világot erősebbé, biztonságosabbá és jobbá teszik. Szenvedélyesen törekszünk a folyamat globális szinten történő erősítésére, hogy a lehető legjobbat érjük el.

Ez a víziónk a jövőre nézve — a vízió, melynek megvalósítására erőteljesen törekszünk—hogy egy globálisan diverzifikált ipari nagyvállalatot építsünk fel a világ nélkülözhetetlen technológiáinak továbbfejlesztése érdekében. A Fortive ereje a mozgásban rejlik.