FlexPay B2B Advanced

A GVR termékei az összes lehetséges fizetési módot támogatják, és az üzemelési idő meghosszabbítására tervezték: kezelővel és anélkül történő műveleteket is támogat.

Az új, kétoldalú FlexPay B2B terminál támogatja az olyan pénzügyi műveleteket, amikhez pénzügyi nyomtató és visszavont blokk-tartó kosár szükséges, a készpénzes és bankkártyás fizetést, valamint különleges lehetőségek sorát, beleértve a videókamerát, az integrált telefont, a vonalkód-olvasót, és a vezeték nélküli fizetést.

Kiemelkedő biztonság
Minden FlexPay™ terminál 1 és 2 szintű EMV besorolású, valamint PCI PED POS-A hitelesítésű. Ezen kívül integrált helyszíni riasztót, és videómegfigyelő rendszert is magába foglal.

Rugalmasság
A FlexPay B2B terminál könnyen integrálható a Gilbarco Veeder-Root Point of Sale-lel (POS) és a töltőállomás irányító termékeivel, valamint külső megoldásokkal.

Kényelem
A FlexPay™ támogatja a flotta- és hűségprogramokat. Az egyedi multimédiás adottságok, a promóciók, a kuponok és az értékesítési segítség vásárlói hűséget eredményeznek, és fokozzák a vásárlói kedvet.

Gyors működés
A Gilbarco Veeder-Root fizetési terminálokat egyszerű használatra tervezték, kezelővel és anélküli üzemmód esetén egyaránt. Csökken a sorbanállás, nő a nyitva tartási idő és a bevétel, miközben erősebb kontroll alatt áll az üzlet.

Többféle fizetési lehetőség
A FlexPay™ minden hitelkártyát, bankkártyát, és hűségkártyát, valamint készpénzt, utalványt és vezeték nélküli fizetőeszközt elfogad.

Könnyű karbantartás
A könnyű karbantartás érdekében minden oldaláról hozzáférhető.

Modern, ATM-hez hasonló megjelenés
Modern, vonzó megjelenésével és ATM-hez hasonló felületével a vásárlók számára kényelmes, és könnyen használható.

Optimalizált elhelyezhetőség
Arra tervezték, hogy keskeny, nehezen hozzáférhető helyen is elférjen a szivattyú mellett, vagy egyéb helyen a töltőállomáson. A rendszer ugyanolyan rögzítő pontokkal rendelkezik, mint a Logitron Pumacard, és a SPOT OPT, így nem igényel komoly fizikai munkát.

Pénzügyi követelmények
A FlexPay™ B2B Advanced speciális visszavont blokk-tartó kosárral, és egyéb opciókkal biztosítja a pénzügyi követelményeknek való megfelelést.

Bankkártya-terminál

SPOT M4
Külső billentyűzet és kártyaolvasó

Konfiguráció

Önálló, kétoldalú OPT
Önálló OPT

Elfogadott fizetőeszközök

Bankkártya és/vagy készpénz
Opciók: vonalkód-olvasó, vezeték nélküli olvasó

Kártyaolvasó

Hibrid, kézi, vagy motorizált

Pénzügyi nyomtató

Nagyteljesítményű grafikus nyomtató
6 cm-es papírszélesség

Kijelző

12”, színes, részben érintőképernyős
12”, színes, teljesen érintőképernyős

Kompatibilitás

1 és 2 szintű EMV, PCI PED (POS-A)

Opciók

IP54 szabvány, LED világítás