Insite360 Fuel Suite

Az Insite360 egy egyedülálló, következő generációs, folyadékkészlethez kapcsolódó készletgazdálkodási szolgáltatás a Gilbarco Veeder-Root-tól. A vevők számára valósidejű 360°-os nézetet nyújt a legnagyobb értéket képviselő vagyontárgyról valamennyi telephelyen, egy egyszerűen alkalmazható távszolgáltatás révén.

Páratlan teljesítményszintet, hasznos üzemidőt, valamint az üzemanyag lopások és csalások azonosítása révén fokozott biztonságot kínálva az Insite360 maximalizálja az üzleti jövedelmezőséget a hálózatban való eltérés azonosítása és csökkentése, biztonság nyújtása révén az üzleti növekedés, valamint a vagyon védelme érdekében.

Az eltérés kalibrálás révén történő csökkentésének biztosításával az Insite360 azonosítja a fő értékekben veszteséget okozó területeket, kihangsúlyozva a probléma közvetlen területeit, és egy biztosítási politikát nyújtva a jövőbeni veszteségekkel szemben.

Legnagyobb értéket képviselő vagyontárgyáról lévén szó, az Insite360 védelmet biztosít a folyadékkészlet számára, segítve Önt abban, hogy gyorsan megtalálja és visszaszorítsa a töltőállomásán előforduló szivárgások, lopás és csalás eseteit. Ezek mindegyike optimális szinten tartja üzletének működését a töltőállomás hasznos üzemidejének maximalizálása révén a kifolyások megelőzése és folyadékkészletének őrzése által.

Az Insite360 teljes körű átláthatóságot biztosít a vevők egyedi igényeinek megfelelő, testre szabható műszertábla révén. A helyszínen is kezelhető, vagy akár a Gilbarco Veeder-Root szakképzett elemzőcsapatához kiszervezve is a teljes körű minőségbiztosítás érdekében. Ezáltal a vevő előnyre tesz szert a rendszeres megbeszélésekből, jelentésekből és a Gilbarco Veeder-Root további tanácsadásából az üzleti tevékenysége szerinti igényekhez való alkalmazkodás érdekében.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy az Insite360 hogyan tud takarékoskodni pénzével, tekintse meg Insite360 kalkulátorunkat.

  • Teljes mértékben testre szabható műszertábla kifejezetten az ön üzleti tevékenységének egyedi igényeire szabva
  • A folyadékkészlet teljes körű 360°-os nézete páratlan betekintési szintekkel
  • Folyadékkészlet nagyobb jövedelmezősége a kisebb mérő eltérés és a készletveszteség észlelés nagyobb pontossága által
  • A valós idejű folyadékkészlet gazdálkodás olyan ellenőrzést biztosít, amilyenre Önnek szüksége van, és amikor szüksége van rá
  • Az alaposabb készlet betekintések lehetővé teszik az üzleti tevékenység nagyobb jövedelmezőségét
  • Fokozott megbízhatóság hatékonyan ütemezett karbantartás révén az állásidő csökkentése érdekében