Alternative Fuels

Több, mint két évtizede a Gilbarco Veeder-Root élen jár az alternatív üzemanyag kiskereskedelemben. A Gilbarco Veeder-Root kútoszlopainak és opcióinak kínálatával az alternatív üzemanyagok tankolása nem is lehetne egyszerűbb.

A Gilbarco Veeder-Root alternatív üzemanyag-kínálata magába foglalja:

  • Autógáz-kútoszlopok
  • CNG-kútoszlopok
  • AdBlue kútoszlopok
  • E85 kútoszlop opciók
  • Biodízel kútoszlop opciók

Speciálisan alternatív üzemanyagokra szabva

Az összes Gilbarco Veeder-Root alternatív üzemanyag-kútoszlopot a legjobb minőségű cink bevonatú lemezből készítettek, a kiemelkedő, rozsdamentes megjelenésért, ami garantálja a hosszabb és sérülésmentes élettartamot. A Gilbarco Veeder-Root kútoszlopait a biztonsági és környezeti standardoknak megfelelően tervezték, nem köt kompromisszumot a megbízhatóság és a megfelelőség terén.

Rugalmasság

A Gilbarco Veeder-Root alternatív üzemanyag-kútoszlopok többféle konfigurációban érhetőek el, beleértve a sziget- vagy töltőoldal-orientált, önálló kivitelezést, ami legfeljebb négyféle üzemanyag-típussal kombinálható. Rugalmas választékot biztosít, hogy az Önnek leginkább megfelelő töltőállomás-felszerelést választhassa és egységes megjelenést nyújt az egész töltőállomás számára.

Nyugalom

A Gilbarco Veeder-Root németországi gyárában tesztekkel garantálják a legmagasabb minőséget és biztonságot, ami nyugalmat, és alacsony üzemelési költségeket biztosít. Minden autógáz, AdBlue®, E85 és biodízel kútoszlop jóváhagyott, gyárilag tesztelt és hitelesített, így azonnal installálhatóak és üzembe helyezhetőek.

Teljes autógáz-installáció

A Gilbarco Veeder-Root teljes szolgáltatást nyúj. Amennyiben autógáz-töltőállomásra van szüksége, akkor az autógáz merülő szivattyúk integrált csomagjai, a tartályt monitorizáló mérők, és az autógáz kútoszlopok közül választhat. Az AdBlue® adagoló és konténer kínálat könnyen installálható plug and play megoldást nyújt. Ezen kívül a Gilbarco Veeder-Root alternatív üzemanyag kútoszlopai integrálhatóak egyéb fizetési és POS rendszerrel.