SK700-II AdBlue

 

A haszongépjárművek szigorúbb európai mérgezőanyag-kibocsátás korlátozása erősen fokozta az igényt az AdBlue® töltőállomásokra. AzAdBlue® szó szerint károsítja az üzemanyagtöltő berendezést, mert erősen korroziv, hőmérséklet-érzékeny, és levegő hatására kristályosodik. A legkisebb mértékű szennyezettség is könnyen károsíthatja a járművek drága katalizátor rendszerét.

A Gilbarco Veeder-Root moduláris SK700-II AdBlue® kínálatát egyedileg tervezték, és bizonyítottan megfelel az AdBlue® szigorú töltési követelményeinek, ugyanakkor kompatibilis a töltőállomáson található többi szerkezettel és rendszerrel.

Az AdBlue® adagolók elérhetőek töltőoldal-orientált egy- vagy két-oldalas konfigurációban, különböző opciókkal a tömlő-védelemére és fűtésére, különböző klímafeltételek mellett.

A Gilbarco Veeder-Root kútoszlop és föld feletti konténer-kínálata plug and play szolgáltatásokat is nyújt, ezzel egyszerűbbé téve az AdBlue® töltő telepítését az ön töltőállomásán.

Az AdBlue® a Verband Der Automobilindustrie (VDA) bejegyzett védjegye.

Meghibásodás-mentesség

A nyomásos tankolási rendszerben nincs kristályodás, az adagoló hidraulikája rozsdamentes, az automatikus fűtés és a smart nyílászáró pedig véd a fagy ellen. Az SK700-II AdBlue® biztosítja a maximális üzemidőt, és a károsodás-mentes tankolást.

Bizonyított minőség

Az SK700-II AdBlue® installációja folyamatosan üzemel Finnországban -25°C hőmérsékleten, ami különösen fontos, mert az AdBlue® -11°C-on megfagy.

Sokoldalúság

Az SK700-II AdBlue® kompatibilis a töltőállomáson található többi szolgáltatással és rendszerrel. Választhat az önálló, a kombi vagy az integrált konfigurációk és lehetőségek közül, amik hozzásegítik Önt a megfelelő AdBlue® tankolási szolgáltatáshoz töltőállomásán. Az AdBlue® ATEX verziója szintén elérhető, így a benzin és dízel típusú üzemanyagok kombinálhatóak.

Fontos a tervezés

Az AdBlue® kristályosodhat, amennyiben nincsen rendszeresen mozgatva, vagy ha oxigénnel találkozik. Az SK700-II AdBlue® ötvözi a rozsdamentes acél Koriolisz mérőt, ami a legfejlettebb mérési rendszert az üzemanyagiparban. A Koriolisz mérőnek nincsenek mozgó alkatrészei, nem kopik, ezért maximalizálja az üzemidőt.

Üzemi hőmérséklet tartomány

-25°C-tól +40°C-ig (-40°C-os opció)

AdBlue adagolás

4 - 40 liter / perc

Mérési technológia

Rozsdamentes acél Koriolisz mérő

Beépített fűtés

FuHeat, vagy fűtött tömlő

A fűtés energiafogyasztása

0 - 950 Watt / h

Kommunikációs protokoll lehetőségek

Standard SK700-II