Gilbarco Veeder-Root

 

In Europa, Gilbarco Veeder-Root este un furnizor de solutii complete. Cu o gama de produse universala, pretutindeni, cu expertiza adanca si service superior al clientilor, Gilbarco Veeder-Root se angajeaza sa construiasca afaceri mai bune pentru clientii sai. Intelegand provocarile la care sunt expusi clientii nostri, noi suntem capabili sa satisfacem nevoile lor cu solutii adaptabile si extensibile.

Gama noastra de solutii este proiectata sa maximizeze timpul de buna functionare si profitabilitatea.

 

Acestea includ:

  • Pompe si Distribuitoare - O gama fara paralelisme, cu tehnologie robusta, fiabila, precisa si sigura.
  • Management Stocuri Carburanti - Solutii inteligente pentru a permite controlul total al monitorizarii stocului de carburanti, consolidare si reconciliere.
  • Solutii Comerciale - O selectie vasta a POS, BOS si HOS pentru comertul in statiile de benzina.
  • Suport Afaceri - Service si suport local sau la distanta conceput sa protejeze bunurile si sa conduca la eficienta operationala.

Cu o experienta considerabila in diverse medii de afaceri, noi putem asigura calitate responsabilitate in Europa. Sediul nostru european este situat in Basildon, UK, cu birouri regionale si unitati de productie pe continent.

 

Gilbarco Veeder-Root Globally
Gilbarco Veeder-Root reprezinta brandul lider al solutiilor si tehnologiilor care furnizeaza sisteme de management, utilitati, control si integritatea mediului pentru comertul cu carburanti si pietele adiacente.

Gilbarco Veeder-Root creeaza in vanzarea si industria comerciala a petrolului gama cea mai cuprinzatoare de produse flexibile, adaptabile, fiabile pentru a rezolva provocarile afacerii clientilor nostri si cladind in acelasi timp limitele lor. In plus, ne intoarcem la ei cu cele mai bune servicii din industrie si suport la locatie pentru linistea lor sufeteasca.

Grupul de companii Gilbarco Veeder-Root are locatii de fabricatie, vanzari, distributie, si service in America de Nord si de Sud, Europa, Asia si coasta Pacificului. Sediul central in Greensboro, NC, cu centre de fabricatie. cercetare si dezvoltare in Germania, Italia, UK, Danemarca, U.S., India, Argentina, Brazilia, China, Australia si Mexic. Sediul central pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa este in Basildon, U.K


Sediu Global:

7300 W. Friendly Ave, Greensboro, NC 27410

 

Angajati:

Approximately 4,000 worldwide

 

Fabricatie, unitati de cercetare si dezvoltare:

Argentina, Australia, Brazil, China, Germany, Italy, United Kingdom, United States

 

Achizitii recente:

AFS (South Africa), Acis (Hungary, Romania and Serbia), Catlow (United States), Stratema (Brazil), L&T Ltd. – Pump Business Unit (India), Postec (New Zealand), Autotank (Finland)

 

Proprietar:

Fortive Corporation


Fortive, The Essential Technology Company

Fortive este o companie noua, dar cu radacinile adanci. Portofoliul nostru este construit din branduri puternice, care sunt recunoscute ca lideri pe pietele pe care le deservesc. Sucursalele noastre au o vasta experienta in rezolvarea nevoilor critice ale clientilor. Iar mostenirea noastra dateaza inca din primele zile ale Danaher Corporation. Aceasta combinatie unica de succes din trecut si de inovare orientata spre progres face Fortive unica pozitionata pentru a crea, implementa si accelera progresul.

Fundament

La inceputul anilor 1980, Steven si Mitchell Rales s-au gandit la o companie de productie dedicata imbunatatirii continue si satisfacerea nevoilor clientilor, ceea ce a dus la crearea a Danaher. Danaher a fost una dintre primele companii din America de Nord care a adoptat principiile Kaizen, o filozofie japoneza de imbunatatire continua, de asemenea interpretarea sa unica si riguroasa a acestei abordari a Sistemului de Afaceri Danaher (DBS). Liderii Fortive au o experienta vasta in supravegherea si punerea in aplicare a DBS, si vor continua sa ghideze evolutia sa ca Sistemul de Afaceri Fortive (FBS). Afacerea noastra va evolua, iar principiile FBS vor fi directionate catre imbunatatire si satisfacerea nevoilor clientilor.

Prioritati

Una dintre cheile succesului Danaher a fost crearea de programe strategice, fiecare avand avantaje competitive durabile si pozitii de lider pe piete atractive. De-a lungul anilor, portofoliul Danaher a evoluat tot mai mult, de la an la an, la nivel mondial, orientandu-se spre cresterea afacerilor stiintifice si tehnologice, generând peste 20B $ venituri in 2015. in iulie 2016, Danaher se imparte in doua companii independente, tranzactionate la bursa: Danaher si Fortive. Fortive este o companie concentrata pe dezvoltarea industriala de inovare, in domeniul instrumentatiei de teren, de transport, de detectare, de fabricare a produsului, de automatizare si de specialitate, precum si distributia de franciza.

Viitor

Cei 24.000 de angajati la nivel mondial ai Fortive sunt uniti printr-o cultura comuna si condusi de Manageri cu experienta, avand peste 100 de ani de experienta plus cultura Danaher. Suntem agili, inventivi, curiosi pentru a promova traditia noastra puternica de succes.

Tot ceea ce facem este orientat catre o lume care se dezvolta in viteza si cu rigoare, suntem concentrati/orientati spre a oferi tehnologii esentiale care fac lumea mai puternica, mai sigura si mai buna. Suntem pasionati spre a alimenta progresul la o scara globala pentru a avansa.

Aceasta este viziunea noastra pentru viitor, viziune neagresiva urmarind sa construim o companie globala pentru cresterea industriala diversificata, de a aduce tehnologii esentiale pentru noile tendinte. Fortive este puterea in miscare.