Installation

Europas bedste løsning til forpladser

NYE FORPLADSER BYGGES HVER DAG

Gilbarco Veeder-Root installerer nye pumper hver dag. Vi sørger for, at alt går så glat og så hurtigt som muligt, for hos Gilbarco Veeder-Root er vi klar over, at hvert minut med nedetid er dyrt for en travl forplads. Intet projekt er for stort eller for lille til os, så du er altid velkommen til at ringe.

Trænger din forplads til en ansigtsløftning?

I en nylig undersøgelse oplyste vores kunder følgende ting, som de primært overvejer, når de vælger, hvor deres køretøjer skal tankes op

•   Renlighed - Det er vigtigt at holde din forplads ren med funklende pumper, så kunderne kommer tilbage.
  •   En hurtig brændstofpåfyldningsproces - Kunderne bruger i gennemsnit 214 sekunder på en forplads: 26 % af tiden på brændstofpåfyldning og 56 % i nærbutikken.
  •   Pumper med flere typer brændstof - Ifølge vores undersøgelser foretrækker kunder friheden til at vælge enhver pumpe på forpladsen og til at vælge alle tilgængelige muligheder og typer, så de kan vælge enhver position.

Gå til Maintenance →