Fortrolighedserklæring

Vi er Gilbarco UK en del af TGA Industries Limited, et britisk selskab med hovedsæde på adressen Crompton Close, Basildon, Essex, SS14 3BA, E-mail: euenquiries@gilbarco.com, Telefon: +44 (0) 1268 533090 (“Gilbarco Veeder-Root”).

Vi leverer udstyr og service til kunder, der installeres og drives på råolieforretningssteder, på servicearealer og/eller i butikker og på ikke-detailhandelsområder.

Vi bruger dine oplysninger, som er nærmere beskrevet i denne Privatlivspolitik. Vi bliver dermed dataansvarlig for de oplysninger, du giver os.

Vores repræsentant i

  • Italien er Gilbarco Veeder-Root Italy, Via de' Cattani, 50145 Firenze, flr.mkt@gilbarco.com
  • Tyskland er Gilbarco GmbH & Co. KG, Ferdinand-Henze-Straße 9, 33154 Salzkotten euenquiries@gilbarco.com
  • Sverige er Gilbarco Autotank Sweden, Johannesfredsvägen 11A, SE-161 11 Bromma, sweden@gilbarco.com
  • Finland er Gilbarco Veeder-Root, Finland, DHR Finland Oy, Nuutisarankatu 4, FI-33900 Tampere, finland@gilbarco.com
  • Norge er Gilbarco Autotank AS, Norway, Rosenholmveien 20, NO-1252 Oslo, Postboks 383, NO-1411 Kolbotn, norway@gilbarco.com
  • Danmark er Gilbarco Veeder-Root, Denmark, Doms Service A/S, Denmark, Formervangen 28, DK-2600 Glostrup, denmark@gilbarco.com
  • Estland er Gilbarco Veeder-Root OÜ, Estonia, Pärnu mnt 146, EE-11317 Tallinn, estonia@gilbarco.com
  • Letland er SIA Gilbarco Veeder-Root, Latvia, 17 Bajaru str., LV-1006 Riga, latvia@gilbarco.com
  • UAB Autotank, Lithuania, Slezeviciaus g. 7, LT-2035 Vilnius, lithuania@gilbarco.com
  • Polen er Gilbarco Veeder-Root Sp z o.o., ul. Połczynska 31A, 01-377 Warszawa, sale.pl@gilbarco.com

Vores hjemmeside linker til andre hjemmesider, som vil have deres egne oplysninger om Privatlivspolitik og vilkår.

Vi hos Gilbarco Veeder-Root tager dine personoplysninger alvorligt. Denne politik:

  • beskriver de typer personoplysninger, vi indsamler om dig;
  • forklarer hvordan og hvorfor vi indsamler og bruger dine personoplysninger;
  • forklarer, hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger;
  • forklarer hvornår, hvorfor og med hvem vi deler dine personoplysninger;
  • angiver det retsgrundlag, vi har til at bruge dine personoplysninger;
  • forklarer virkningen af at afvise at opgive de ønskede personoplysninger;
  • forklarer, hvor vi lagrer dine personoplysninger, og om vi overfører dine data uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde;
  • forklarer de forskellige rettigheder og valgmuligheder du har, når det kommer til dine personoplysninger; og
  • forklarer hvordan du kan kontakte os.

Vi indsamler visse personoplysninger om dig så længe, du handler hos os.

Disse oplysninger omfatter:
Dit navn;
Din funktion;
Navn og adresse på firmaet du arbejder for;

Dine kontaktoplysninger.

Hvis du besøger vores hjemmeside, kan vi også indsamle personoplysninger via cookies eller lignende teknikker, herunder men ikke begrænset til:
Din IP-adresse;
Dit cookie ID;
Din webbrowser;
Dit operativsystem;
Din adresse;
De sider, du besøger på vores hjemmesider;
De annoncer, du har set eller klikket igennem.

Vi kan indsamle personoplysninger om dig fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig. Dette er oplysninger, du giver os via vores hjemmesider eller andre destinationssider på internettet, og/eller via afslutningen af dokumenter, hvor du giver os dine oplysninger;
  • Hvis du kontakter os via e-mail, telefon, fax eller almindelig post;
  • Personligt, for eksempel under et arrangeret møde eller arrangement;
  • Frivillige undersøgelser foretaget til forskningsformål;
  • Fra en agent/tredjepart, der handler på dine vegne og/eller via en af vores distributører/repræsentanter, som du handler med;
  • Gennem offentligt tilgængelige kilder. Vi bruger følgende offentlige kilder:
    • LinkedIn;
    • Facebook;
    • Twitter;
  • Hvis du besøger en af vores faciliteter rundt om i verden, og vi beder dig om at give os dit navn og andre data;
  • Gennem erhvervelse af databaser med dine personlige kontaktdata, hvor du har givet dit samtykke til en tredjepart;
  • Cookies, der ligger på din computer eller mobilenhed, når du besøger vores hjemmeside.

Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

  • at kontakte dig for at diskutere de tjenester eller produkter, du modtager fra os (og eventuelle ændringer af dem);
  • at kontakte dig for at tilbyde yderligere tjenester eller produkter, vi har i vores portefølje;
  • at kontakte dig for at invitere dig til arrangementer, vi er vært for eller deltager i;
  • at svare på spørgsmål eller bekymringer, du har rejst;
  • at håndtere administrative forhold som fakturering og fornyelse;
  • at udføre vores forpligtelser i henhold til vores kontrakt med dig og at håndhæve denne;
  • at kontrollere hvidvaskning af penge;
  • at bekræfte din identitet;
  • at kontakte dig for at bede dig om at deltage i forbrugerforskning via en online- eller telefonundersøgelse;
  • at hjælpe os med at målrette vores marketingkommunikation og annoncer, så de er mere relevante for dig;
  • at bruge dine pseudonymiserede detaljer til at vise dig reklame på sådanne sociale medieplatforme som LinkedIn eller Twitter eller via anden tredjepartsannoncering, der kan vises på de andre hjemmesider, du bruger;
  • at hjælpe os med at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside gennem webstedets adfærdsmæssige analyseværktøjer:

Vi vil ikke bruge dine oplysninger til andre formål, medmindre vi er forpligtet til at gøre det ved lov.

Hvor længe vi opbevarer dine oplysninger afhænger af det formål, som vi bruger dem til.

Vi opbevarer kun dine oplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er angivet i denne Privatlivspolitik og for at opfylde vores juridiske forpligtelser. Vi har interne regler, der angiver, hvor længe vi opbevarer information.

[kort sagt vil vi dog beholde dine oplysninger i følgende perioder:

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe, du er kunde hos Gilbarco Veeder-Root.

Dette omfatter situationer, hvor et af vores produkter stadig anses for at være operationelt og/eller stadig ejes af den enkelte eller virksomhed, der købte produktet. Dette gør det muligt for os at svare på eventuelle spørgsmål eller klager samt at opfylde yderligere anmodninger, herunder, men ikke begrænset til, service, vedligeholdelse, udskiftning og/eller opgradering af vores produkter. Hvis nogen af ovenstående ophører med at gælde, opbevarer vi dine data i maksimalt 10 år fra datoen for din sidste kontakt med os. Dette gør os i stand til at bibeholde kontakten med hensyn til opdateringer til vores produkter og tjenester, som kan være af fornyet interesse for dig såvel som til vores egne rapporterings- og kundeindsigtsformål.

Hvis du ikke er kunde hos Gilbarco Veeder-Root (med andre ord, der ikke har været gennemført en transaktion med dig eller din virksomhed), opbevarer vi dine personoplysninger i maksimalt 5 år efter din sidste kontakt med os. Vi sender kun marketingkommunikation til dig i højst 2 år efter din sidste kontakt med os.]

Vi deler dine personlige oplysninger med tredjeparter, der behandler personoplysninger på vores vegne, og som også yder tjenester til os, såsom professionelle rådgivere, it-konsulenter, der udfører test- og udviklingsarbejde på vores forretningsteknologisystemer, forskning og posthuse og funktionskoordinatorer, vores distributører/repræsentanter, der yder vedligeholdelses- og/eller supportaktiviteter på vores vegne.

Vi deler dine personlige oplysninger med vores andre Fortive Group-selskaber af interne årsager, primært til forretningsmæssige og operationelle formål.

Da vi fortsætter med at udvikle vores forretning, kan vi sælge eller købe aktiver. Hvis en anden virksomhed erhverver os eller fusionerer med os, vil dine personlige oplysninger blive videregivet til en sådan enhed.

Hvis en konkurs eller reorganiseringsprocedure bliver anlagt af eller imod os, vil alle sådanne oplysninger betragtes som et af vores aktiver, og det er således muligt, at de bliver solgt eller overført til tredjepart.

Hvor det er nødvendigt, deler vi dine personlige oplysninger med tredjeparter for at overholde en juridisk forpligtelse. når vi tror i god tro, at en gældende lov kræver det efter anmodning fra statslige myndigheder, der foretager en undersøgelse; at opdage og beskytte mod svig eller tekniske eller sikkerhedsmæssige sårbarheder; at reagere på en nødsituation eller på anden måde at beskytte tredjemands rettigheder, ejendom, sikkerhed eller tredjeparts sikkerhed, besøgende på vores hjemmeside, vores forretning eller offentligheden.

Disse tredjeparter er underlagt samme databeskyttelseslovgivning som os om privatlivets fred og fortrolighed.

Ingen andre tredjeparter har adgang til dine oplysninger, medmindre vi specifikt siger det i denne Privatlivspolitik, eller loven kræver dette.

Vi behandler dine oplysninger:

  • for at kunne levere produkter og/eller tjenester via Gilbarco Veeder-Root’s hjemmesider.
  • da dette er nødvendigt for at følge op på vores legitime interesser inden for direkte marketing, markedsundersøgelser og webanalyser, herunder profilering relateret til gruppesegmentering og personalisering. Selvom der er nogle risici med denne type aktivitet, vurderer vi om risikoen for, at dine databeskyttelsesrettigheder opvejes af de betydelige fordele ved at levere oplysninger, som vi mener vil være interessante for dig, og som gør det muligt for os at forbedre, ændre, personliggøre eller på anden måde forbedre vores tjenester/kommunikation til gavn for vores kunder. Vi har også implementeret beskyttelser af dine rettigheder ved at afbalancere vores legitime interesser med enhver mulig indvirkning på dig og dine rettigheder under databeskyttelse og enhver anden relevant lovgivning. Vores legitime forretningsinteresser overstyrer ikke automatisk dine interesser - vi bruger ikke dine personoplysninger til aktiviteter, hvor vores interesser overskrider virkningen på dig (medmindre vi har dit samtykke eller på anden måde, der kræves eller er lovligt tilladt). Du har ret til på ethvert tidspunkt at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger vedrørende dig, og det er baseret på legitime interesser, af grunde, der vedrører din særlige situation. Flere oplysninger om denne ret og om, hvordan man kan udøve det er beskrevet nedenfor.

Hvis du beder os om at stoppe behandlingen af dine oplysninger, og hvis vi ikke kræver disse personoplysninger for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser, fjerner vi dine data fra vores database inden for 30 dage efter datoen for anmodningen.

Hubspot, markedsføringsplatformen, som vi abonnerer på, har en indbygget Predictive Lead Scoring-funktionalitet, som kan bruges til automatiserede beslutninger. Et predictive lead score bliver tildelt hver kontaktprofil. Dette beregnes ved hjælp af en algoritme, der kombinerer brugerdemografiske oplysninger med adfærdsmæssige data vedrørende brugerengagement på tværs af vores forskellige digitale platforme, nemlig: marketing e-mails; hjemmeside og destinationssider og sociale platforme. Predictive Lead Scores kan bruges til at identificere og prioritere muligheder for automatisk opfølgning, enten via telefon eller e-mail.

For at yde bedre service til dig på vores hjemmesider bruger vi og vores serviceudbydere cookies til at indsamle dine personoplysninger, når du søger. For information om vores brug af cookies, og hvordan du afviser dem eller fjerner dem, skal du læse vores cookiepolitik.

Gilbarco Veeder-Root vil gerne kontakte dig fra tid til anden om vores nye lignende produkter og salgsfremmende tilbud via e-mail, telefon og/eller almindelig post.

Du kan til enhver tid afmelde/fravælge ved at klikke på linket "Afmeld" i en af vores meddelelser eller ved at kontakte os ved hjælp af oplysningerne i slutningen af denne Privatlivspolitik.

Vores koncernselskaber i Fortive Group vil også gerne kontakte dig fra tid til anden om deres produkter og kampagnetilbud via e-mail, telefon, alm. post. Koncernen har en bred vifte af produkter og tjenester, som vi ikke tilbyder, men som kan være af interesse for dig, eller de kan muligvis servicere dine krav, hvor vi ikke kan gøre det.

Hver organisation har sine egne personlige oplysninger om, hvordan det vil håndtere dine oplysninger. Disse vil fortælle dig, hvordan du når som helst kan afmelde dig fremtidig marketing fra dem, hvis du ændrer mening (ud over at bruge alternativet "Afmeld “ i en af deres kommunikationer).

Hvor det er muligt, forsøger vi kun at behandle dine oplysninger inden for UK og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Hvis vi eller vores udbydere overfører personoplysninger uden for UK eller EØS, kræver vi altid, at der findes passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte oplysningerne, når de overføres. Du kan få en kopi af sikkerhedsforanstaltningerne til sådanne overførsler ved at kontakte os ved hjælp af oplysningerne i slutningen af denne Privatlivspolitik.

Vi sikrer sikkerheden for dine personoplysninger ved hjælp af perimeter firewalls og e-mailkryptering. Regelmæssige penetrationstest og sårbarhedsscanninger udføres og håndteres. Vi udøver due diligence til at beskytte alle data, som vi erhverver eller opbevarer.

Vi tager også skridt til at sikre, at alle vores datterselskaber, agenter, affilierede selskaber og leverandører anvender tilstrækkelige sikkerhedsniveauer.

Ved lov har du en række rettigheder, når det kommer til dine personoplysninger. Yderligere oplysninger og råd om dine rettigheder kan fås fra Datatilsynet.

Rettigheder

Hvad betyder det?

1. Retten til at blive informeret

Du har ret til at blive forsynet med klare, gennemsigtige og letforståelige oplysninger om, hvordan vi bruger dine oplysninger og dine rettigheder, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 15. Derfor giver vi dig oplysningerne i denne Privatlivspolitik.

2. Retten til adgang

Du har ret til at få adgang til dine oplysninger (hvis vi håndterer dem) og visse andre oplysninger (svarende til dem, der er angivet i denne Privatlivspolitik), jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 15.

Dette, så du er opmærksom på og kan kontrollere, at vi bruger dine oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesloven.

3. Retten til berigtigelse

Du har ret til at få dine oplysninger rettet, hvis de er unøjagtige eller ufuldstændige, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 16.

4. Retten til at slette

Dette kaldes også 'retten til at blive glemt' og giver dig simpelthen mulighed for at anmode om sletning eller fjernelse af dine oplysninger, hvor der ikke er nogen overbevisende grund til at fortsætte med at bruge dem, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 17. Dette er ikke en generel ret til sletning; der er undtagelser.

5. Retten til at begrænse behandlingen

Du har ret til at "blokere" eller begrænse yderligere brug af dine oplysninger, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 18. Når behandlingen er begrænset, kan vi stadig gemme dine oplysninger, men må ikke bruge dem yderligere. Vi opbevarer lister over personer, der har bedt om at yderligere brug af deres oplysninger, bliver 'blokeret' for at sikre, at begrænsningen respekteres i fremtiden.

6. Retten til dataportabilitet

Du har ret til at indhente og genbruge dine personoplysninger til eget brug på tværs af forskellige tjenester, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 20. Hvis du f.eks. vælger at skifte til en ny udbyder, gør det dig i stand til nemt at flytte, kopiere eller overføre dine oplysninger mellem vores it-systemer og deres sikkerhed uden at påvirke deres anvendelighed.

7. Retten til at gøre indsigelse mod behandling

Du har ret til at protestere mod visse former for behandling, herunder behandling baseret på vores legitime interesser og behandling til direkte markedsføring (dvs. hvis du ikke længere ønsker at blive kontaktet med potentielle muligheder) , jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 21.

8. Retten til at indgive klage

Du har ret til at indgive en klage over, hvordan vi håndterer eller behandler dine personoplysninger via Datatilsynet, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 77.

9. Retten til at tilbagekalde samtykke

Selvom du har givet dit samtykke til alt, hvad vi gør med dine personlige oplysninger, har du ret til når som helst at inddrage dit samtykke (selvom du gør det, betyder det ikke, at alt, hvad vi har gjort med dine personlige oplysninger med dit samtykke til dette punkt, er ulovligt), jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 17, stk. 1, litra b. Dette inkluderer din ret til at tilbagekalde dit samtykke til brug af dine personoplysninger til markedsføringsformål.

For at udøve en af ovenstående rettigheder eller for at stille et spørgsmål, skal du kontakte os ved hjælp af de oplysninger, der er angivet i slutningen af denne Privatlivspolitik.

Vi svarer så hurtigt som muligt. Generelt vil dette være inden for en måned fra den dato, hvor vi modtager din anmodning, men hvis anmodningen tager længere tid at håndtere, vil vi vende tilbage til dig og fortælle dig det.

Vi handler normalt på anmodninger og giver oplysninger gratis, men kan opkræve et rimeligt gebyr for at dække vores administrative omkostninger ved at levere yderligere kopier af de samme oplysninger.

Alternativt kan lovgivningen tillade os at nægte at handle på anmodningen.

Hvis du har spørgsmål om behandlingen af dine personlige oplysninger, gerne vil udøve nogle af dine rettigheder eller er utilfredse med, hvordan vi har håndteret dine oplysninger, kan du kontakte os på: Gilbarco UK en del af TGA Industries Limited, et britisk selskab med hovedkontor på adressen Crompton Close Basildon Essex, SS14 3BA, E-mail: euenquiries@gilbarco.com, Telefon: +44 (0) 1268 533090.

Hvis du ikke er tilfreds med vores svar på en klage eller mener, at vores behandling af dine oplysninger ikke overholder databeskyttelsesloven, kan du klage til Datatilsynet Borgergade 28, 5. 1300 København K, tlf. 33 19 32 00, e-mail dt@datatilsynet.dk.