Drivstoffpumper & dispenser

Multi Produkt Dispensers (MPDs)

Med en modulær og fleksibel konstruksjon, kan Gilbarco Veeder-Roots utvalg av flerprodukts-dispensere gi deg muligheten til å tilby flere drivstoffkombinasjoner for å imøtekomme kundens behov


En- og tosidig dispenser

Gilbarvo Veeder-Root tilbyr både en- og tosidige dispensere, med mange konfigurasjonsmuligheter som er ideelle både for private og kommersielle aktører.


Alternative drivstoff

Gilbarco Veeder-Roots SK700-2 alternative drivstoffsortiment inkluderer AdBlue, CNG, LPG, Ethanol (E5 til E85) og Biodiesel. Disse kan dispenseres i mange kombinasjoner for å møte spesifikke behov.


Applause Europe

For de som vil få mest mulig ut av sin forplass og butikk, vil 15" eller 19" skjermer integrert i dispenseren tilby både transaksjons informasjon og rikt medieinnhold


Senkbare turbinpumper

Gilbarvo Veeder-Roots utvalg av senkbare turbinpumper tilbyr den mest effektive måten å distribuere drivstoff på en forplass, med jevn leveringshastighet, ingen gasslås og lave vedlikeholdskostnader.


Kommersielle dispensere

Med ett stort utvalg av komserielle dispensere og løsninger, kan Gilbarvo-Veeder Root tilby rett produkt for å oppfylle bedrifts krav.