FlexPay B2B Advanced

Proizvodi FlexPay™ Gilbarco Veeder-Root-a omogućavaju najrazličitije opcije plaćanja i dizajnirani su da produže vreme u radu, podržavajući plaćanja u prisustvu zaposlenih kao i samostalna plaćanja.

Novi dvostrani FlexPay™ B2B terminal za fiskalna tržišta dolazi sa fiskalnim printerom i pregradom za odlaganje isečaka, za plaćanja gotovinom i karticama, sa jedinstvenim asortimanom opcija uključujući video kameru, integrisan telefon, barkod čitač i bezkontakno plaćanje.

Vrhunska bezbednost
Svi FlexPay™ terminali imaju sertifikate EMV nivoa 1 i 2 kao i PCI PED POS-A. Takođe mogu se ugrađivati sa opremom za alarme i video nadzor na lokacijama.

Fleksibilnost
FlexPay B2B terminal se lako ugrađuje sa POS sistemom Gilbarco Veeder-Root-a i proizvodima za kontrolu na benzinskim stanicama ili rešenjima drugih proizvođača.

Pogodnost
FlexPay™ može da uključi programe podrške za vozni park i lojalnost. Sa jedinstvenim multimedijalnim kapacitetima, promocijama, kuponima i trgovinom, sistem može podržati lojalnosti krajnjeg korisnika i dodatne prodaje.

Rad u brzim trakama
Terminali za plaćanje Gilbarco Veeder-Root- dizajnirani su za laku upotrebu prilikom plaćanja u prisustvu zaposlenih kao i za samostalna plaćanja. Mogu vam omogućiti da smanjite redove u prodavnici ili povećate radno vreme i prihode uz bolju kontrolu vašeg poslovanja.

Višestruke opcije plaćanja
FlexPay™ prihvata sve debitne, kreditne i kartice lojalnosti, kao i gotovinu, vaučere i bezkontakno plaćanje.

Laki za održavanje
Pristup svim stranama omogućava lako održavanje

Moderan dizajn, ATM stil
Uz moderan dopadljiv izgled i interfejs u ATM stilu, vaši klijenti će doživljavati sistem kao prikladan i lak za upotrebu

Optimizirana osnova
Dizajniran da odgovara uskim ili teškim mestima, pored pumpe ili drugih lokacija na benzinskoj stanici. Sistem koristi iste tačke za pričvršćivanje kao i Logitron Pumacard i SPOT OPT čime se izbegavaju teški građevinski radovi

Fiskalni zahtevi
Uz posebnu pregradu za odlaganje isečaka i ostalim opcijama kojima se obezbeđuje usklađenost, FlexPay™ B2B Advanced ispunjava sve fiskalne zahteve

Pokreće

SPOT M4

Konfiguracija

Samostojeći dvostrani OPT-spoljni terminal za plaćanje

Vrste plaćanja

Kartice i/ili novčanice
Opcije: barkod skeniranje, bezkontaktni čitač

Čitač kartica

Hibridni, ručni ili motorizovani

Vrsta fiskalnog štampača

Brzi grafički štampač
6 cm širina papira

Ekran

12" u boji, sa delovima koji reaguju na dodir
12" u boji, reaguje celom površinom na dodir

Odobrenja

EMV nivo 1 i nivo 2, PCI PED (POS-A)

Opcije

IP54 rangiranje, LED osvetljenje