Kompleti sa sondom i plovkom

Tehnologija magnetostriktivnih senzora

Obezbeđuje vidljivost podzemnog rezervoara za merenje i
identifikaciju višestrukih očitavanja tečnosti kao što su visina, temperatura tečnosti i prisustvo vode. Mag Plus sonda
koristi dokazani algoritam za detekciju curenja koji podržava sve veću potrebu za pouzdanim otkrivanjem curenja
u rezervoaru, pomažući rukovaocima u njihovom svakodnevnom, mesečnom i godišnjem upravljanju usklađenošću.

Zatražite ponudu

 


 

Otkrivanje curenja u rezervoaru

Magnetostriktivna Plus sonda sa mogućnostima detekcije curenja u rezervoaru

Magnetostriktivna (MAG) Plus sonda se instalira u podzemne rezervoare kako bi se podaci kontrole zaliha i detekcije curenja dostavili u sistem za nadzor rezervoara.

Sertifikovana je za kontrolu zaliha i otkrivanje curenja u rezervoaru za benzin, dizel i razne druge odobrene tečnosti. Ovo rešenje sa sondom u rezervoaru je sertifikovano da nadmaši U.S. EPA standarde performansi i može da prihvati komplete sa plovkom od 2, 3 i 4 inča. Mag Plus sonda sa detekcijom curenja u rezervoaru je visokokvalitetan i dugotrajan proizvod koji omogućava brzo i precizno otkrivanje curenja, kao i otkrivanje prisustva vode.

style switcher

 


 

style switcher

Upravljanje zalihama sa opcijom otkrivanja prisustva vode

Magnetostriktivna Plus sonda u rezervoaru

Naša najosnovnija sonda, Veeder-Root magnetostriktivna (MAG) Plus sonda u rezervoaru za kontrolu zaliha uključuje opciju za otkrivanje prisustva vode. Namenjena je kako za nadzemne (AST) tako i za podzemne (UST) rezervoare kada su potrebna pouzdana i tačna očitavanja zaliha.

Naše magnetostriktivne (MAG) Plus sonde pružaju najpouzdanije rešenje u industriji za savladavanje zahtevnih okruženja u industrijskim, komercijalnim i maloprodajnim primenama, a istovremeno omogućava besprekoran rad u nizu tečnih proizvoda.

 


 

Kontinuirano merenje gustine goriva

Magnetostriktivna sonda za gustinu

Magnetostriktivna sonda za gustinu (MAG-D) u rezervoaru sa opcijom detekcije curenja u rezervoaru 0,1 i 0,2 GPH i mogućnostima praćenja prisustva vode, može se konfigurisati za nekoliko različitih primena u rezervoaru.

Sonda MAG-D meri gustinu goriva da bi se otkrilo ispuštanje goriva ispod standarda. Sonda Veeder-Root MAG-D ima sistem specijalnog plovka i efikasan i praktičan način za kontinuirano merenje gustine goriva.

style switcher

 


 

style switcher

Dizajnirana za alternativna goriva

Magnetostriktivna Plus sonda za alternativne tečnosti

Magnetostriktivna (MAG) Plus sonda za alternativne tečnosti je izrađena od cevi od nerđajućeg čelika i može se konfigurisati za nekoliko različitih primena u rezervoaru.

Sertifikovana je za kontrolu zaliha, otkrivanje curenja u rezervoaru i otkrivanje prisustva vode u mnogim tečnostima, uključujući benzin, dizel i tečnosti koje sadrže do 100% alkohola. Ovo rešenje sa sondom u rezervoaru u slučaju primene u podzemnom rezervoaru, sertifikovano je da nadmaši U.S. EPA standarde performansi i može da prihvati komplete sa plovkom od 2", 3" i 4".
Koristeći tehnologiju magnetostriktivnih senzora, MAG Plus sonda za alternativna goriva daje vlasnicima rezervoara preglednost merenja i određivanja višestrukih očitavanja tečnosti kao što su visina, temperatura tečnosti i prisustvo vode.

 


 

Kompleti sa preciznim plovkom za različite tečnosti

Kompleti za instalaciju MAG Plus sonde u rezervoaru

Veeder-Root kompleti za instalaciju MAG Plus sonde pružaju dokazani tehnološki sistem plovka koji zadovoljava određene tečne materijale koji zahtevaju praćenje zaliha i mogućeg prisustva vode

Kompleti za instalaciju MAG Plus sonde su dostupni u konfiguracijama plovka od 4" (osim gasa, umesto ovog koristite komplet sa plovkom sa dvofaznom separacijom), od 3" i 2".
Svi kompleti uključuju plovak za proizvod, plovak za vodu (osim kompleta za alternativne tečnosti*), dodatnu izolaciju sonde, dva podesiva adaptera od ¾" i kabl. Kompleti od 2" uključuju i dva nepodesiva adaptera od 2". Vremena testiranja su duža kada se koriste kompleti sa plovkom od 3" i 2".

 
style switcher

 


 

style switcher

Praćenje nadzemnih rezervoara koji zahtevaju fleksibilna rešenja sonde

Magnetostriktivna Mag-FLEX sonda za nadzemne rezervoare

Mag-FLEX je posebno namenjena za praćenje nadzemnih rezervoara. Koristi dokazanu Veeder-Root tehnologiju magnetostriktivnih sondi koje su instalirane u više od 500.000 rezervoara širom sveta. Rešenje se može upariti sa bilo kojim Veeder-Root uređajem za automatsko merenje nivoa goriva u rezervoaru što stvara moćan, pristupačan sistem upravljanja zalihama uz podršku mreže i pouzdanosti kompanije Veeder-Root. Ovo nadzemno rešenje donosi tačno sravnjenje vaših najskupljih sredstava na lokaciji, a da ne morate savladavati opasne visine da biste odredili nivoe zaliha.