Insite360 rešenja u klaudu

Prodavci goriva, vreme je da oduševite svoje kupce.

A fuel stations at night

IoT platforma zasnovana na oblaku koja pruža moćnu analitiku i poboljšano korisničko iskustvo.

Insite360 Advanced Services Suite

Vi imate podatke. Mi ćemo ih iskoristiti.

Korišćenjem podataka koje je već prikupio DOMS edge uređaj i primenom moćnih analitičkih alatki kao što su veštačka inteligencija i mašinsko učenje, Insite360 Advanced Services Suite vam pomaže da obezbedite svoj rad u budućnosti.

Svako od rešenja iz našeg paketa brine o ključnim aspektima maloprodaje goriva, od potpunog upravljanja resursima kad je reč o zalihama goriva i uređajima, do platformi za plaćanje za kupce. Zajedno, oni poboljšavaju korisničko iskustvo i podstiču lojalnost potrošača – dok u najvećoj meri povećavaju profitabilnost vaših lokacija.

Krenite na putovanje

a cloud a cloud
Stacked data storage devices

Uposlite postojeće podatke

Insite360 funkcioniše tako što koristi i optimizuje postojeću infrastrukturu lokacije kako bi pružio visokokvalitetna i inovativna iskustva.

Bar chart trending upwards

Unapredite performanse

Daljinsko praćenje pruža vašem timu prave informacije u pravo vreme, dok daljinsko upravljanje obezbeđuje operativnu efikasnost i poboljšano korisničko iskustvo.

Cloud with upload and download

Oslobodite IoT snagu

Sa DOMS kontrolerom na benzinskoj stanici, već ste na pola puta do maloprodajnog poslovanja sa sigurnom budućnošću. Insite360 koristi bogate podatke generisane na vašim lokacijama da bi vas vodio kuda želite.

Stars Icon

Pružite kupcima udobnost

U današnjem veoma konkurentnom maloprodajnom okruženju, izgubljena prodaja zbog kvarova na opremi i nestašica zaliha može značiti izgubljenog kupca. Insite360 vam pomaže da stvorite nezaboravno korisničko iskustvo uz maksimalnu profitabilnost.

Customer delight graph with pillar rings

Da li su vaši kupci zadovoljni?

U svetu sve većeg izbora i konkurencije, maloprodajna preduzeća moraju biti spremna da odu i dalje od zadovoljavanja kupaca i da oduševe svoje klijente poboljšanim iskustvima omogućenim najnovijom tehnologijom.

Oduševljenje kupaca može se definisati kao prevazilaženje očekivanja kupaca, stvaranje pozitivne reakcije i emocionalne veze između brenda i kupca. Zadovoljstvo kupaca je suštinski povezano s uspehom preduzeća. To podstiče lojalnost i dovodi do povećanja reputacije. Takođe ističe brend u odnosu na konkurenciju.  

Rezultat? Povećana prodaja, profitabilnost i rast.

Kako to funkcioniše

Insite360 vam pruža potpunu kontrolu

Maksimalno povećajte kontinuitet vašeg poslovanja dužim ispravnim radom opreme, omogućavajući kontrolu sa bilo kog mesta i bilo kada.

woman shopping in a store

Pretvorite podatke u usluge koje povećavaju vrednost

  • Omogućite duže vreme neprekidnog rada kroz planirano i proaktivno održavanje.
  • Osigurajte adekvatan nivo zaliha kako bi se zadovoljile potrebe kupaca.
  • Ostvarite besprekornu vidljivost i kontrolu zaliha goriva, smanjite rizik, uvećajte profitabilnost do najvišeg mogućeg nivoa i obezbedite nesmetane operacije na lokaciji
  • Omogućite nove korisničke usluge kao što su plaćanje preko mobilnog telefona i programi lojalnosti za najbolje korisničko iskustvo u klasi

A forecourt and convenience store lit up at night

Osigurajte budućnost svog poslovanja

Podaci potrebni za pružanje visokokvalitetnih i inovativnih iskustava već se generišu u čitavom vašem radu. Vreme je da ti podaci počnu da rade za vas, i to na načine koje možda nikada niste zamišljali ili smatrali mogućim.

Internet stvari (eng. Internet-of-things, IoT) obećava uzbudljiv svet resursa koji rade zajedno kako bi se organizovala najbolja iskustva u klasi za vaše klijente. I bliži je nego što mislite.

Someone using contactless payment with their mobile phone

Optimizujte svoj rad i unapredite efikasnost

  • Usklađuje se s vašim poslovnim procesom i sistemima kroz veb, aplikacije i integracije API-ja
  • Osigurava bezbednost podataka izbegavanjem dolaznih veza za prenos podataka uz prenos u oblak

DOMS PSS 5000: put u povezanu budućnost

Povežite stotine aktuelnih i budućih uređaja na benzinskim stanicama i u prodavnicama.

a diagram of everything Insite360 connects to

Krenite na putovanje

a cloud a cloud
Plugging in an electric car to charge

Integracija novih uređaja
EV chargers

grabbing a cup of coffee from a machine

Integracija novih uređaja
Aparati za prodaju kafe

people looking at a tablet

Hightened security
Ugrađen osnovni sistem za bezbednost

an engineer on a laptop

Povezivanje
Bežično povezivanje uređaja gde god da radite

Šta je novo

Naši vešti timovi za istraživanje i razvoj širom sveta posvećeni su razvoju najnovijih IoT tehnologija kako biste bili u prednosti kad je u pitanju zadovoljstvo vaših kupaca.

Evo samo nekih od najnovijih funkcija koje će biti objavljene iz naših planova ubrzanog razvoja proizvoda. Ne zaboravite da se uskoro vratite da biste saznali više o našim čestim novim izdanjima.

Preguntas frecuentes

FAQ

Insite360 Advanced Services Suite je kolekcija IoT platformi zasnovanih na oblaku koja unosi revoluciju u poslovanje pri maloprodaji goriva. Svako od rešenja iz našeg paketa brine o nekom ključnom aspektu maloprodaje goriva.

Pogledajte kako Insite360 može da transformiše vaše poslovanje

Unesite podatke i javićemo vam se da bismo dogovorili besplatne konsultacije i demonstraciju bez obaveza.

Ako stupite u kontakt s nama, prihvatate da kompanija Gilbarco Veeder-Root koristi vaše podatke da bi vam odgovorila na upit. Poštujemo vašu privatnost.

Više informacija potražite u našoj Politici privatnosti.