Naša kompanija

Gorivo za budućnost, sada.

U Evropi, kompanija Gilbarco Veeder-Root je dobavljač celovitih rešenja. Svojim univerzalnim asortimanom, globalnom pokrivenošću, duboko usađenom stručnošću i vrhunskom uslugom za korisnike, kompanija Gilbarco Veeder-Root je posvećena izgradnji boljeg poslovanja za svoje klijente. Razumevanjem izazova s kojima se suočavaju naši klijenti, u mogućnosti smo da ispunimo njihove potrebe prilagodljivim rešenjima koja se mogu proširiti. Naša brojna rešenja su osmišljena da maksimalno povećaju vreme ispravnog rada opreme i profitabilnost.

 


 

style switcher

Istorija inovacija

Od 1865. godine proizvodimo vrhunsku opremu i tehnologiju za točenje goriva i usputne prodavnice. Bilo da je spolja, unutra, pod zemljom ili u oblaku – Gilbarco Veeder-Root ima rešenje za vas. Naši sistemi i rešenja su dizajnirana za besprekoran zajednički rad.

 


 

Pokrivanje kontinenta

Sa iskustvom u različitim poslovnim okruženjima, obezbeđujemo kvalitet i brzinu u celoj Evropi. Naše sedište u Evropi se nalazi u Velikoj Britaniji, sa regionalnim predstavništvima i objektima širom kontinenta.

Lokacije naših evropskih predstavništva:


Kliknite ovde za lokator našeg predstavništva.

style switcher

 


 

style switcher

Posvećeni zdravlju i bezbednosti

Zdravlje i bezbednost su najvažniji u našim svakodnevnim aktivnostima u kompaniji Gilbarco Veeder-Root. Naša misija je osiguranje bezbednosti osoblja i održanje vaše opreme i lokacije bezbednom i usklađenom. Ponosni smo na to da imamo sertifikate ISO17020:2012, ISO 9001:2015, OHSAS 18001:2007 OHSAS 18001:2007 i OHSAS 18001:2007.

Sertifikacije:

 


 

Familija robnih marki

 


 

Insite360 predvodi tržište dostavljanjem rešenja za upravljanje gorivom po zahtevu.

Sa sedištem u Kopenhagenu, kompanija DOMS je vodeći dobavljač kontrolera za benzinske stanice.

Kompanija Orpak nudi celovita rešenja naftnim kompanijama i komercijalnim voznim parkovima.

Kompanija Catlow je vodeći proizvođač viseće mehaničke opreme u naftnoj industriji koja služi globalnom tržištu.

Kompanija FAFNIR projektuje i proizvodi uređaje za merenje nivoa visoke preciznosti.