Passport X

Vreme je za povezanu maloprodaju

  •   Inovativno rješenje za besprekorno upravljanje prodavnicom i benzinskom stanicom
  •   Upravljanje maloprodajnom mrežom u realnom vremenu putem oblaka HOS
  •   Zasnovan je na višekanalnom motoru spremnim za proširenje poslovanja izvan tradicionalne prodavnice
Zatražite ponudu  

 

Koristeći najnoviju tehnologiju, Passport X objedinjuje iskustvo i pouzdanost Gilbarco Veeder-Root rešenja za maloprodaju goriva sa najmodernijom podrškom za prodavnicu, pokretanjem konekcije u realnom vremenu.

Programski paket rešenja Passport X uključuje jednostavnu za korišćenje aplikaciju Cash Register uz kompletnu podršku za plaćanje goriva i predmeta u trgovini, veb obrazac BOS za upravljanje radovima na lokaciji sa bilo kog mesta i ugrađeni modul HOS zasnovan na oblaku za upravljanje maloprodajnom mrežom uz punu kontrolu i operativne sposobnosti.

Takođe, Passport X uključuje sve funkcije za upravljanje uređajima na benzinskoj stanici za povezivanje i pokretanje automata za gorivo, ATG-a, spoljašnjih terminala preko spoljnih kontrolera za benzinske stanice (npr. PSS 5000) ili pomoću ugrađenih kontrolerskih modula za benzinske stanice.

Povećajte opseg

Sa Passportom X nikada nije bilo jednostavnije prihvatanje velikog broja različitih načina plaćanja, uključujući debitne i kreditne kartice, različite kartice brendiranih goriva, kao i druge kartice zatvorenog kola i lokalne račune.

Kartice se prihvataju kako za naknadne uplate na blagajni tako i za unapred odobrene na spoljašnjem terminalu za plaćanje. Sa Passportom X je moguće produžiti radno vreme koje uključuje periode u kojima je vaša lokacija bez osoblja (npr. noću) putem fleksibilnog upravljanja spoljašnjim terminalima za plaćanje.

Integrisano upravljanje prodavnicom

Osim što nudi potpuno rešenje za upravljanje prodajom goriva, Passport X takođe može brinuti o vašoj prodaji u prodavnici dodirivanjem prečica na tastaturi i čitačima bar-kodova. Ugrađeni modul back office omogućava konfiguraciju glavne datoteke proizvoda i praćenje nivoa suvog stanja zaliha.

Potpuna kontrola sa bilo kog mesta

Povežite vašu mrežu lokacija sa bilo kog mesta putem moderne, zasnovane na vebu upravljačke table za administraciju. Postavite vaše korisničke profile tako da ograniče vidljivost za jednu lokaciju, klaster lokacija ili celu mrežu.

Svi vaši podaci se automatski centralizuju u realnom vremenu tako da se svaka promena koju unesete istog trenutka reflektuje na prodavnice i benzinske stanice.

Povećajte broj lojalnih kupaca

Moćan alat za poboljšanje lojalnosti kupaca omogućava namenski način plaćanja za jednu lokaciju ili za čitavu mrežu lokacija. Passport X može da upravlja lokalnim računima ali i da pruži rešenja za prihvatanje mrežne kartice. Takođe, postojeći programi lojalnosti se lako integrišu u proces prodaje za još bolji doživljaj za vaše kupce i operatere lokacije.

Steknite tržišni udeo kroz segmentaciju ponude

Benzinska stanica se može jednostavno segmentirati prema različitim modelima usluga, čime se rešava svaki od vrednosnih segmenata kupaca u vašoj oblasti.

Kontrola benzinske stanice i smanjenje prevara

Svaki događaj koji se desi na benzinskoj stanici prikazuje se na ekranima blagajni, a tačan iznos prikupljen iz automata može da se prenese na kartice terminala čime se izbegava bilo kakva greška prilikom kucanja ili zloupotreba tokom procesa prodaje.

Potpuno izveštavanje omogućava fino sravnjenje i neposredne dokaze o krađi i gubicima. Sistemi za automatsko merenje goriva u rezervoaru se takođe integrišu da bi se poboljšale mogućnosti za sravnjenje i otkrivanje gubitka i izveli vaši procesi logistike.

Pojednostavite bilans uspeha i računovodstvo

Prate se sva kretanja koja se tiču dobiti i gubitka da bi se izvelo tačno izveštavanje i praćenje poslovanja na lokaciji. Takođe su dostupni podaci o transakcijama na lokaciji u realnom vremenu za besprekornu integraciju sa bilo kojim računovodstvenim sistemom treće strane.

Povećajte opseg

Passport X je u potpunosti nadogradiv i nudi nekoliko opcionih sastavnih blokova koji se mogu prilagoditi svakoj benzinskoj stanici i poslovnom modelu.