Upravljanje gubicima/curenjima resursa

Praćenje ciklusa goriva dok se isporučuje na lokaciji, podzemno skladišti i toči u vozila - osnovna je odgovornost za sve prodavce goriva u maloprodaji

Kompanija Gilbarco Veeder-Root ima dugu istoriju u snabdevanju proizvodima i uslugama naših klijenata kako bi postigli prvoklasne performanse kada upravljaju gorivom koje se skladišti pod zemljom. Kroz stalno usavršavanje i inovacije tokom mnogih godina, nastojimo da napravimo najbolje dostupne alate za dodavanje realne vrednosti svakom preduzeću sa benzinskom stanicom.

Priključite se stvarnoj, održivoj uštedi troškova

Gorivo može nestati zbog mnogo nevidljivih uzroka. Cilj nam je da se to više ne dešava, i ako se ponovo desi, to se brzo identifikuje i ispravlja.

Zaštitite svoju imovinu, zaštitite imidž svog brenda

Skladišta goriva su pod kontrolom u vremenima kada je bitno očuvanje zaštite životne sredine. Izbegnite novčane kazne, zaštitite preprodajne vrednosti i održavajte dobar poslovni imidž u lokalnoj zajednici.

Iskoristite svoje vreme kako želite, steknite mir

Otklonite frustracije, vremensko opterećenje i trošak otkrivanja razlike usled gubitka/curenja resursa, usredsredite se na profitabilnost. Smanjite svoje poslovne brige pošto znate da se vaše zalihe goriva dobro kontrolišu.


Upoznajte naša rešenja za otkrivanje gubitka/curenja resursa