FlexPay B2B Advanced

Spreman za sve načine plaćanja

  •  Dizajniran za visoke performanse u ekstremnim uslovima i zahtevnim okruženjima
  •  Fleksibilna integracija sa rešenjima za plaćanje trećih strana, ako je potrebno
  •  Kompatibilan sa različitim modelima štampača
  •  Odvojeni pristup garantuje razdvajanje odgovornosti na svakom nivou
Zatražite ponudu  

 

Dvostrani terminal FlexPay B2B Advanced je opremljen brojnim opcijama i dizajniran je da zadovolji fiskalne propise u bilo kojoj zemlji.

Možete birati između brojnih opcija koje će zadovoljiti vaše specifične poslovne potrebe, od fiskalnog štampača i korpe za uvlačenja kartice, do mogućnosti plaćanja gotovinom i karticom, kao i jedinstvene brojne opcije, uključujući video kameru, integrisani telefon, skener bar-kodova i čitač beskontaktnog plaćanja.

Najbolje ocenjena bezbednost
Svi terminali FlexPay™ imaju EMV nivo 1 i 2, kao i sertifikat PCI PED POS-A. Takođe, integrišu se sa alarmima na lokaciji i opremom za video nadzor.

Fleksibilnost oko vašeg poslovanja
Terminali FlexPay B2B se mogu jednostavno integrisati sa Gilbarco Veeder-Root prodajnim mestom (POS) i rešenjima kontrolere za benzinske stanice ili integrisati sa sistemima trećih strana.

Pogodnost za vas i vaše kupce
FlexPay™ može da objedini projekte programa za vozni park i lojalnost. Uz jedinstvene multimedijske mogućnosti, promocije, opcije dodele kupona i komercijalizacije, FlexPay B2B vam pomaže u povećanju broja lojalnih kupaca i dodatnoj prodaji.

Rad brze trake za povećanje profitabilnosti
Terminali za plaćanje kompanije Gilbarco Veeder-Root su dizajnirani za jednostavno i brzo korišćenje na lokacijama sa nadzorom i bez nadzora („puste“ lokacije). FlexPay vam pomaže da smanjite redove čekanja u prodavnici, povećate radno vreme i prihode uz bolju kontrolu nad svojim poslovanjem.

Više opcija plaćanja
FlexPay™ prihvata svaku debitnu, kreditnu ili karticu za verne potrošače, gotovinu, bonove i beskontaktno plaćanje.

Jednostavan za održavanje
Rezervisan pristup svim stranama omogućava jednostavno održavanje.

Moderan i atraktivan dizajn
Zahvaljujući svom modernom i privlačnom izgledu i interfejsu u stilu bankomata, vaši kupci će pronaći sistem koji je pogodan i jednostavan za korišćenje.

Optimizovane dimenzije, jednostavna instalacija
Svojim malim dimenzijama, FlexPay B2B je dizajniran na takav način da se može postaviti na neugodnim ili ograničenim područjima, bilo da se nalazi u blizini automata za gorivo, pored automata za gorivo ili na zidu. Osim toga, učvršćivači su projektovani tako da budu identični sa onima kod drugih proizvođača kako bi se izbegli složeni radovi instalacije na lokaciji.

Ispunjava fiskalne obaveze
Uz posebnu korpu za uvlačenja kartica i druge opcije koje obezbeđuju usklađenost, FlexPay™ B2B Advanced ispunjava najnovije fiskalne zahteve.

Pokreće SPOT M4
Konfiguracija Samostojeći, dvostrani OPT
Prihvatanje načina plaćanja Kartice i/ ili novčanice
Opcije: Skener bar-kodova, beskontaktni čitač
Čitač kartica Hibridni, ručni ili motorizovani
Vrsta fiskalnog štampača Štampač grafike velike brzine
širina papira 6 cm
Ekran 12" u boji, oblasti osetljive na dodir
12" u boji, ceo osetljiv na dodir
Odobrenja EMV nivo 1 i nivo 2, PCI PED (POS-A)
Opcije Klasa zaštite IP54, LED osvetljenje