FlexPay B2B WIDE je prvi OPT terminal koji je dizajniran za podršku lokacijama sa delimičnim nadzorom i bez nadzora („puste“ lokacije), kombinujući funkcije spremne brze trake sa najvišim nivoom bezbednosti kao standard.

  •   Moderan i kompaktan za instalaciju na manjim prostorima
  •   Mogućnost promocije, dodele kupona i komercijalizacije povećava broj lojalnih kupaca i podstiče dodatnu prodaju
  •   Najviši nivo bezbednosti protiv prevare sa našom vlasničkom SPOT M7 PCI 4 sertifikovanom platformom
Zatražite ponudu  

 

Kompanija Gilbarco Veeder-Root je lider na tržištu terminala za plaćanje, sa više od 350.000 instaliranih terminala u svetu od 1970. godine, nudeći više opcija terminala za samouslužno plaćanje.

Asortiman FlexPay je dizajniran sa jednim osnovnim ciljem: da poveća fleksibilnost i profitabilnost vaše benzinske stanice.

Najviši nivo bezbednosti
FlexPay B2B se zasniva na SPOT M7, najnovijoj generaciji platforme za plaćanje kompanije Gilbarco Veeder-Root. Spot M7 ima sertifikat prema najnovijim PCI 4 propisima, najvišem standardu bezbednosti za elektronsko plaćanje.

Svi terminali FlexPay B2B su Europay, MasterCard i Visa (EMV) nivoa 1 i 2 i imaju sertifikat PCI.

Izborom konfiguracija između „kartice i novčanice“ ili „samo kartice“, FlexPay B2B WIDE može da se integriše sa sistemima protiv krađe i video nadzorom što ga čini najbezbednijim terminalom za plaćanje na tržištu.

Za konfiguracije „kartice i novčanice“, FlexPay B2B nudi SPOT mastilo za obojenje novčanica u slučaju krađe ili pokušaja napada.

Opcioni ugrađeni sistem slagača FlexPay-a ne samo da optimizuje upravljanje gotovinom, već predstavlja i važnu bezbednosnu opciju protiv krađe novčanica.

FlexPay B2B pruža dodatne bezbednosne opcije koje omogućavaju bezbedno izvlačenje gotovine u oklopljenim vozilima agencija za obezbeđenje (kengur automatsko zaptivanje ili slagač i elektronska brava sa brojčanim kombinacijama).

FlexPay B2B je potpuno bezbedna investicija koja će se otplatiti za nekoliko meseci, uvećavajući vaš profit za godinu dana.

Fleksibilan i vrlo prilagodljiv
Zahvaljujući širokom asortimanu dostupnih opcija i konfiguracija, FlexPay B2B je moguće vrlo jednostavno prilagoditi specifičnim potrebama i zahtevima vašeg poslovanja. Spoljašnji terminali za plaćanje FlexPay B2B se mogu instalirati kao samostojeće jedinice ili integrisati u automate za gorivo.

Doživljaj za kupca je unapred zagarantovan
Promocije, dodela kupona i komercijalizacija povećava broj lojalnih kupaca i podstiče dodatnu prodaju. Takođe, FlexPay može da pojednostavi kartice voznog parka i programe lojalnosti, pružajući naprednu komunikaciju putem svog bogatog i funkcionalnog korisničkog interfejsa.

Opremljen najnovijom generacijom procesora, terminal FlexPay B2B omogućava brz i jednostavan doživljaj za kupca svojim grafičkim interfejsom s jednostavnom navigacijom na VGA ekranu od 12”, dizajniranom tako da maksimalno smanjuje svaku mogućnost greške korisnika.

Povećajte propusnost svoje lokacije
Spoljašnji terminali za plaćanje kompanije Gilbarco Veeder-Root su dizajnirani na takav način da su jednostavni za korišćenje kod kojih je prioritet pogodnost i doživljaj za korisnika.

Smanjuje vreme čekanja u redu, produžava radno vreme i povećava prihode uz veću kontrolu poslovanja benzinske stanice.

Smanjite operativne troškove
FlexPay B2B WIDE unapređuje automatizaciju lokacije tako što olakšava brže transakcije i omogućava nesmetaniji i efikasniji rad na lokaciji za maksimalnu profitabilnost.

Više opcija plaćanja
FlexPay B2B prihvata različite načina plaćanja, uključujući debitne i kreditne kartice, kartice za verne potrošače, gotovinu, kupone i bonove. Može se opremiti 2D čitačem bar-kodova kao i tehnologijom beskontaktnih kartica.

Uz fokus na dizajn i konstrukciju za dugoročno korišćenje, terminali za plaćanje FlexPay B2B WIDE su u potpunosti nadogradivi kako bi olakšali buduće nadogradnje i mogućnost prilagođavanja.

Bezbrižnost zahvaljujući dokazanoj pouzdanosti
Kompanija Gilbarco Veeder-Root je na osnovu iskustva u automatizaciji sticanog više od 40 godina proizvela vrlo robustan terminal za rešenje plaćanja. Sa više od 350.000 instaliranih terminala širom sveta, mi stojimo uz naš kvalitet, a to isto čine i naši kupci.

Jednostavan za instalaciju, čak i na ograničenom prostoru
Svojim malim dimenzijama, FlexPay B2B je dizajniran na takav način da se može postaviti na neugodnim ili ograničenim područjima, bilo da se nalazi u blizini automata za gorivo, pored automata za gorivo ili na zidu. Osim toga, učvršćivači su projektovani tako da budu identični sa onima kod drugih proizvođača kako bi se izbegli složeni radovi instalacije na lokaciji.

Atraktivan i moderan dizajn
Održavajući stvari poznatim za korisnike, dizajn u stilu bankomata (ATM) za FlexPay B2B omogućava jednostavan i intuitivan proces plaćanja.

Atraktivan i moderan dizajn terminala poboljšava doživljaj kupaca zahvaljujući LED osvetljenju i učiniće da se vaš prostor izdvaja od konkurencije.

Vrlo prilagodljiv
FlexPay B2B je fleksibilan i nadogradiv. Dodatne opcione komponente omogućavaju terminalima za plaćanje ispunjavanje svih trenutnih i budućih potreba. Možete birati između ručnog ili motorizovanog čitača kartica, uređaja protiv krađe podataka sa kartice (skimer), čitača bar-kodova, beskontaktnog čitača, kompleta za brendiranje, štampača grafike sa automatskim delimičnim cepanjem ili odsecanjem.

Jednostavno održavanje
Bez obzira da li se radi o zameni rolne papira, redovnoj kontroli inženjera održavanja ili prikupljanju novca treće strane, prednji paneli za pristup terminalima za plaćanje omogućavaju jednostavan pristup uz istovremeno zadržavanje visokog nivoa bezbednosti.

Zasnovano na Tehnologiji SPOT M7 u vlasništvu kompanije Gilbarco Veeder-Root
Konfiguracija Samostojeći OPT, jednostrani ili dvostrani
Prihvatanje načina plaćanja Kartice i/ ili novčanice
Opcije: Skener bar-kodova, beskontaktni čitač
Čitač kartica Hibridni, ručni ili motorizovani sa uređajem protiv krađe podataka sa kartice (skimer)
Tastatura Tastatura za unošenje PIN-a sa 16 tastera
Vrsta štampača Štampač grafike velike brzine, sistem cepanja ili automatskog rezanja
Širina papira 6 cm
Ekran Ekran širine 12 inča osetljiv na dodir i displej sa staklom za zaštitu od oštećivanja
Odobrenja EMV nivo 1 i nivo 2, PCI PED 4x (POS-A) i ABI Microcircuit
Opcije Klasa zaštite IP54, LED osvetljenje, uređaj protiv krađe podataka sa kartice (skimer), 2D skener bar-kodova, beskontaktni čitač. Uređaji za stanice bez nadzora, uključujući uređaje za izvlačenje i slaganje novčanica.