Fleksibilan, samostojeći spoljašnji terminal za plaćanje (OPT)

 •   Jednostrani, samostojeći terminal
 •   Odgovarajuća ravnoteža – kompaktan terminal
 •   EMV nivo 1 i 2, kao i sertifikat PCI PED POS-A
Zatražite ponudu  

 

Kompanija Gilbarco Veeder-Root je lider na tržištu terminala za plaćanje, sa više od 350.000 instaliranih terminala u svetu od 1970. godine, nudeći više opcija terminala za samouslužno plaćanje.

Asortiman FlexPay može da zadovolji sve vaše potrebe za terminalima za plaćanje i dizajniran je sa jednim osnovnim ciljem: da poveća fleksibilnost i profitabilnost vaše benzinske stanice.

Najbolje ocenjena bezbednost

 • Svi terminali FlexPay™ pružaju bezbednost prema najvišem i najnovijem standardu. Platforma za plaćanje SPOT M7 u vlasništvu kompanije Gilbarco Veeder-Root ima sertifikat prema najvišem standardu, uz EMV nivo 1 i 2 i sertifikat PCI5.
 • Naša rešenja za plaćanje FlexPay se stalno poboljšavaju kako bi platforme za plaćanje zadovoljile najnoviji nivo sertifikacije.

Više sati rada

 • Sva rešenja za plaćanje FlexPay™ su dizajnirana za podršku lokacijama sa nadzorom i bez nadzora.
 • Uz FlexPay™ možete raditi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, čak i kada je vaša lokacija bez osoblja.

Fleksibilnost oko vašeg poslovanja

 • Terminali FlexPay se mogu jednostavno integrisati sa Gilbarco Veeder-Root prodajnim mestom (POS) i rešenjima kontrolera za benzinske stanice ili integrisati sa sistemima trećih strana.

Pogodnost za vas i vaše kupce

 • FlexPay™ može da objedini projekte programa za vozni park i lojalnost. Uz jedinstvene multimedijske mogućnosti, promocije, opcije dodele kupona i komercijalizacije, FlexPay vam pomaže u povećanju broja lojalnih kupaca i dodatnoj prodaji.

Rad brze trake za povećanje profitabilnosti

 • Terminali za plaćanje kompanije Gilbarco Veeder-Root su dizajnirani za jednostavno i brzo korišćenje na lokacijama sa nadzorom i bez nadzora („puste“ lokacije). FlexPay vam pomaže da smanjite redove čekanja u prodavnici, povećate radno vreme i prihode uz bolju kontrolu nad svojim poslovanjem.

Više opcija plaćanja

 • FlexPay™ NP3 prihvata svaku debitnu, kreditnu i karticu za verne potrošače, gotovinu, beskontaktno plaćanje, bonove i plaćanje bazirano na NFC tehnologiji (komunikacija kratkog dometa).
 • Terminali kompanije Gilbarco Veeder-Root su nadogradivi i obezbeđuju buduće nadogradnje i mogućnost prilagođavanja.
 • FlexPay NP3 ne zadovoljava samo vaše potrebe za plaćanjem goriva. On može i da se adaptira kako bi se olakšalo plaćanje drugih usluga na benzinskoj stanici, kao što je auto perionica.

Čvrst i pouzdan

 • FlexPay NP3 je mudra investicija za budućnost. Svojim funkcionalnim dizajnom u stilu bankomata, FlexPay B2B NP3 je čvrst i otporan. Svoju pouzdanost je dokazao u više hiljada instalacija, mnoge od njih u teškim uslovima.

Moderan i atraktivan dizajn

 • Održavajući stvari poznatim za korisnike, dizajn u stilu bankomata (ATM) za FlexPay NP3 omogućava jednostavan i intuitivan proces plaćanja.
 • Atraktivan i moderan dizajn terminala poboljšava doživljaj kupaca i učiniće da se vaš prostor izdvaja od konkurencije.

Bogate multimedijalne funkcije

 • Privlačan ekran od 12" koji funkcioniše kao ekran osetljiv na dodir biće zvezda vaše benzinske stanice, izražajno projektujući vašu reklamnu ili promotivnu kampanju.

Jednostavan za servisiranje

 • Bez obzira da li se radi o zameni rolne papira, redovnoj kontroli inženjera održavanja ili prikupljanju novca treće strane, prednji paneli za pristup terminalima za plaćanje omogućavaju jednostavan pristup uz istovremeno zadržavanje visokog nivoa bezbednosti.

Optimizovane dimenzije, jednostavna instalacija

 • FlexPay NP3 je dizajniran na takav način da se može postaviti na uskim ili neugodnim područjima poput ostrva, pored stubova ili pričvršćen na zid.
Model FlexPay™ NP3
Pokreće Vlasnička SPOT tehnologija
Konfiguracija Samostojeći OPT, jednostrani
Prihvatanje načina plaćanja Kartice i novčanice (NP3) ili samo kartice (NC3P)
Opcije: Skener bar-kodova, beskontaktni čitač
Čitač kartica Hibridni, ručni ili motorizovani sa uređajem protiv krađe podataka sa kartice (skimer)
Vrsta štampača Štampač grafike velike brzine, sistem cepanja ili automatskog rezanja i način izlaganja
Ekran Displej od 5,7” sa 8 mekih metalnih tastera ili ekran širine 12-inča sa funkcijom osetljivoj na dodir i displej sa staklom zaštitu od oštećivanja
Odobrenja EMV nivo 1 i nivo 2, PCI PED 4x (POS-A) i ABI Microcircuit
Opcije Klasa zaštite IP54, LED osvetljenje, uređaj protiv krađe podataka sa kartice (skimer), 2D skener bar-kodova, beskontaktni čitač, komplet za izvlačenje novčanica na stancama bez nadzora, uređaj za slaganje, sigurnosni uređaji, audio zvučnici. Alternativno postolje za plaćanje usluga auto pranja.