Insite360 Fuel Suite

Insite360 Fuel Suite

Rešenje u oblaku za upravljanje
gubicima/curenjima resursa

  •   Znate šta se dešava sa vašim gorivom
  •   Eliminišete nepotrebne troškove, maksimalno uvećavajući mogućnost profita
  •   Smanjite izloženost riziku
  •   Provedite više vremena na planiranju razvoja
Zatražite ponudu 

 


 

Kompletno upravljanje gubicima/curenjima resursa

Insite360 obezbeđuje vrednost stupajući u partnerski odnos sa vašim poslovanjem da bi se obezbedio opseg usluga za podršku procesima vašeg upravljanja gubicima/curenjima resursa. Naš cilj je jednostavan - smanjiti rizik po okolinu i obezbediti održive uštede troškova i efikasnost za vašu maloprodaju.

Insite360 Advanced Variance Analysis je usluga sa kompletnim upravljanjem gubicima/curenjima resursa koja vas oslobađa briga za neotkrivene probleme i omogućava vam da se fokusirate na unapređenje poslovanja. Kontrolna tabla na internetu i alatka za izveštavanje pomažu vam da upravljate svakodnevnim poslovanjem, dok u pozadini mi nadgledamo i analiziramo učinak vašeg gubitka/curenja resursa 24/7, brzo reagujući na probleme koji se pojave.

Insite360 fleksibilne usluge takođe vam omogućavaju da izaberete pakete za polu-upravljanje ili potpuno samoupravljanje, u skladu sa vašim operativnim zahtevima.

 


 

Osetna ušteda troškova

Bolji kvalitet podataka, automatizovano prikupljanje podataka kao i bolja obrada podataka i knjigovodstvo obično se ogleda u smanjenju knjigovodstvenih odstupanja - količina goriva koja nedostaje na kraju dana, nedelje ili meseca. Međutim, to ne znači da ukoliko se vaše odstupanje umanji za recimo 0,5% da će se nekako nadoknadi cela vrednost; veći deo umanjenja će se verovatno pripisati boljem kvalitetu podataka. Ali ako je čak i 10% od ovih 0,5% odstupanja bilo moguće finansijski povratiti, to će i dalje biti ušteda od preko 2.000 evra po stanici, godišnje! Dakle, odakle dolazi do uštede troškova? U stvarnosti, postoji mnogo potencijalnih ciljnih oblasti, kao što su:

Merači koji pokazuju manju vrednost od one koja se toči nepregledno isušuju vaše profite jer poklanjaju malu količinu goriva uz svaki plaćeni litar. Provere merača mogu naći neke krivce, ali su one skupe i neizbežno će dovesti do nepotrebnih provera merača koji su u granicama prihvatljivog, dok će se prevideti neki koji imaju neprihvatljive greške. Insite360 omogućava korekciju ciljnog merača - lokacija se posećuje samo kada postoji sumnja da određeni merači mere više ili manje od zahteva propisanih zakonom. Takođe ćemo vam reći koliko košta ispravljanje greške merača tako da možete da odlučite da li želite i kada želite da pošaljemo tim za održavanje.

Mnogi nezavisni vlasnici benzinskih stanica se suočavaju sa neizvesnim isporukama goriva, gde u osnovi ne znaju sa sigurnošću da li se svi plaćeni litri goriva i nalaze u rezervoaru. Operatori franšize i snabdevači gorivom se suočavaju sa različitim problemima jer je potrebno da obezbede da sve isporuke koje dobiju od ugovorenih klijenata budu odobrene. Insite360 obezbeđuje kompletan prozor u svet isporuka automatski spajajući rasporede isporuka sa onim što se događa na stanici i vrši unakrsnu proveru kako bi bila primljena tačna količina. Precizna kalibracija aplikacije Insite360 obezbeđuje dokaz potkrepljen podacima kada su isporuke manje; dobavljači ne mogu više da svaljuju krivicu na loše grafikone rezervoara kada precizno sravnjenje pokazuje suprotno.

Primer evropskog dobavljača goriva: Insite360 je identifikovao kupce koji su primali isporuke goriva van ugovora.

Primer evropske naftne kompanije: identifikovano je vozilo zlonamernog dobavljača goriva sa sumnjivim merenjima i uklonjeno iz voznog parka.

Brzine protoka mogu postepeno da se smanje, neprimetno dok se neko na to ne žali. Čak iako se ne prave redovi, nastale frustracije mogu značiti izgubljene kupce i manju prodaju u prodavnici. Insite360 čini mnogo više od pukog prijavljivanja brzina protoka, ona nadzire učinak tako da identifikuje trendove smanjenja kako bi se ispravile na vreme, pre nego što automat prestane da radi. I zbog toga što je cela stanica pod nadzorom, poznat je pravi uzrok slabog protoka, što omogućava efikasne korektivne postupke i prve servisne preglede.

style switcher

 


 

style switcher

Sveobuhvatno sravnjenje

Sravnjenje zaliha goriva je bitan postupak za sve prodavce goriva u maloprodaji. Cilj je dvostruki, da pokaže da gorivo nije iscurilo u zemlju i da utvrdi da ne postoji finansijski uticaj zbog drugih gubitaka ili manjkova. Smanjenje može da se obavi ručno ili na POS/BOS sistemu, ali moguće je da se ne uzmu u obzir svi faktori. Sravnjenje Insite360 aplikacijom može identifikovati višestruke uzroke odstupanja, uključujući uticaj temperature vazduha, manjkove isporuka, krađe i merače koji pokazuju manju vrednost od one koja se toči. Podaci se prikupljaju svakih 30 sekundi, što omogućava našim analitičarima da vide tačno šta se dešava i preduzmu odgovarajući postupak.

Čak i dok lokacija prodaje gorivo, automatski nadzor Insite360 je aktivan, obezbeđujući neprestanu proveru da ono što izađe iz rezervoara odgovara zabeleženim prodajama. Kada postoji neusklađenost, oglašavaju se alarmi, analiziraju se i prosleđuju u roku od nekoliko minuta od njenog uočavanja da bi se zaštitili od krađe ili drugih problema iznenadnog gubitka.

Sravnjenje podataka koje pokazuje konzistentno minimalno odstupanje pruža uverenje menadžerima stanica i regulatorima da stanica posluje dobro. Insite360 smanjuje odstupanje i održava preciznu kontrolu izbegavajući sumnje i zabune oko zaliha goriva i poboljšavajući finansijsko izveštavanje kroz smanjene otpise zaliha.

 


 

Najbolja kalibracija

Bez tačnih grafikona rezervoara, ne može se postići precizno sravnjenje, isporuke se ne mogu lako verifikovati i potencijalno štetno curenje ili gubitak goriva se mogu prekasno otkriti.

QuickChart

Insite360 koristi softver QuickChart, proces kalibracije u oblaku koji brzo izrađuje izuzetno tačne kalibracije, bez potrebe da se prekida rad stanice ili dugih perioda čekanja. QuickChart znači da je postignuto najbolje sravnjenje učinka tako da uvek znate šta se dešava sa vašim gorivom. Koristeći podatke visoke rezolucije da bi se obezbedila najbolja kalibracija rezervoara, kreiraju se besprekorni geometrijski modeli grafikona rezervoara koji se usko poklapaju sa stvarnim karakteristikama rezervoara pomoću pametne tehnologije koja prepoznaje nepravilnosti rezervoara i vrši kalibraciju u skladu sa njima. Za bilo koju prijavljenu visinu goriva, direktna konverzija zapremine se besprekorno izračunava izbegavajući prirodne netačnosti do kojih dolazi interpolacijom između određenih tačaka podataka.

style switcher

 


 

 

Sinergije održavanja

Gilbarco Veeder-Root rešenja obuhvataju opremu za benzinske stanice, usluge otkrivanja gubitaka/curenja i timove u mnogim regionima, za održavanje u zemlji. Insite360 obezbeđuje dodatnu vrednost klijentima koordinacijom analize mreže i tehničkih poseta lokaciji, kao i pružanjem stručnih mišljenja proizvođača za daljinsku dijagnostiku opreme benzinske stanice da bi se smanjile posete lokaciji i prekidi rada.

vaš pouzdani partner

Naš tim za otkrivanje gubitaka/curenja resursa prati sertifikovane i nadgledane tokove rada i strogo primenjuje dnevnu rutinu upravljanja kao deo naše čuvene Fortive Business Systems filozofije. Imamo iskustvo više od 20 godina u uslugama analize gubitaka/curenja resursa, široku globalnu bazu klijenata, kao i stabilnu i uspešnu kompaniju. Možete se osloniti na nas da se staramo o interesima vašeg poslovanja danas i u budućnosti kao dugoročni partner.

 


 

Insite360 Fuel Suite portal za klijente: Dostupan na veb-sajtu, tabletu i telefonu

 


 

Podsticajno ulaganje

Insite360 aplikacija može da koristi podatke prodaje i zaliha iz više izvora koji se nalaze na stanici da bi pružila uslugu Advanced Variance Analysis. Kada su TLS sistemi merača za merenje goriva na mestu, dodatne funkcije merača dodaju drugi nivo pogodnosti, što znači da najbolje iskorišćavate vaše ulaganje u opremu. Ona takođe obezbeđuje da se na alarme merača na stanici pravilno reaguje, uz upravljanje stručnjaka 24/7.

style switcher

 

 


 

Povezani proizvodi

Veeder-Root uređaji za automatsko merenje nivoa goriva u rezervoaru

Platforma za upravljanje gorivom za razvoj vašeg poslovanja

Sistemi potapajućih pumpi Red Jacket

Unapredite tok poslovanja i bilans stanja