FlexPay NC3L

Terminal za plaćanje na pumpi

 •   Moderan i kompaktan za direktnu instalaciju na pumpi
 •   Prihvata svaku debitnu, kreditnu i karticu za verne potrošače, gotovinu, beskontaktno plaćanje, bonove i plaćanje bazirano na NFC tehnologiji
 •   Najviši nivo bezbednosti protiv prevare sa našom vlasničkom SPOT M7 PCI5 sertifikovanom platformom
Zatražite ponudu  

FlexPay NC3L predstavlja novu generaciju CRIND čitača kartice koji mogu vašu benzinsku stanicu da pretvore u moćan i višedimenzionalni profitni centar.

Kompanija Gilbarco Veeder-Root je od 1970. godine globalni lider u rešenjima za plaćanje na benzinskoj stanici sa više od 350.000 instaliranih terminala širom sveta – što dokazuje globalno pokrivenu bezbednost, pouzdanost i profitabilnost rešenja za plaćanje FlexPay™.

Više sati rada

 • Sva rešenja za plaćanje FlexPay™ su dizajnirana za podršku lokacijama sa nadzorom i bez nadzora. Uz FlexPay™ možete raditi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, čak i kada je vaša lokacija bez osoblja.

Najbolje ocenjena bezbednost

 • FlexPay NC3L se zasniva na SPOT M7, najnovijoj generaciji platforme za plaćanje kompanije Gilbarco Veeder-Root. Spot M7 ima sertifikat prema najnovijim PCI5 propisima, najvišem standardu bezbednosti za elektronsko plaćanje.
 • Svi terminali FlexPay™ imaju EMV nivo 1 i 2, kao i sertifikat PCI PED POS-A.

Doživljaj za kupca je unapred zagarantovan

 • Promocije, dodela kupona i komercijalizacija povećava broj lojalnih kupaca i podstiče dodatnu prodaju. Takođe, FlexPay NC3L može da pojednostavi kartice voznog parka i programe lojalnosti, pružajući naprednu komunikaciju putem svog bogatog i funkcionalnog korisničkog interfejsa.

Povećajte propusnost svoje lokacije

 • FlexPay terminali kompanije Gilbarco Veeder-Root su dizajnirani na takav način da su dobro poznati i jednostavni za korišćenje radi pogodnosti za korisnika.
 • Smanjuje vreme čekanja u redu, produžava radno vreme i povećava prihode uz veću kontrolu poslovanja benzinske stanice.

Smanjite operativne troškove

 • FlexPay N3CL unapređuje automatizaciju lokacije tako što olakšava brže transakcije i omogućava nesmetaniji i efikasniji rad na lokaciji za maksimalnu profitabilnost.

Više opcija plaćanja

 • FlexPay™ prihvata svaku debitnu, kreditnu i karticu za verne potrošače, gotovinu, beskontaktno plaćanje, bonove i plaćanje bazirano na NFC tehnologiji (komunikacija kratkog dometa)
 • Terminali kompanije Gilbarco Veeder-Root su nadogradivi i obezbeđuju buduće nadogradnje i mogućnost prilagođavanja.

Dizajniran da privuče i oduševi

 • Ekran od 12" biće zvezda vaše benzinske stanice koji vibrantno projektuje vašu reklamnu ili promotivnu kampanju.
 • Pripajanjem platforme za plaćanje SPOT M7 kompanije Gilbarco Veeder-Root sve je moguće, uključujući promocije, dodelu kupona i komercijalizaciju čime se povećava broj lojalnih kupaca i podstiče dodatna prodaja.

Jednostavan za servisiranje

 • Bez obzira da li se radi o zameni rolne papira, redovnoj kontroli inženjera održavanja ili prikupljanju novca treće strane, prednji paneli za pristup terminalima za plaćanje omogućavaju jednostavan pristup uz istovremeno zadržavanje visokog nivoa bezbednosti.

Integrates with third parties dispensers

 • Dizajniran za jednostavnu naknadnu ugradnju na automate drugih proizvođača, ako je potrebno.
Model FlexPay™ NC3L
Pokreće Gilbarco technology SPOT M7
Konfiguracija Double-sided, factory fit, or field retrofit
Prihvatanje načina plaćanja Samo kartice (opciono: skener bar-kodova, beskontaktni čitač)
Čitač kartica Hibridni, ručni ili motorizovani sa uređajem protiv krađe podataka sa kartice (skimer)
Tastatura Tastatura za unošenje PIN-a sa 16 tastera
Širina papira širina papira 6 ili 8 cm
Vrsta štampača Štampač grafike velike brzine, sistem cepanja ili automatskog rezanja i način izlaganja
Ekran Ekran širine 12 inča osetljiv na dodir i displej sa staklom za zaštitu od oštećivanja ili displej od 5,7” sa 8 bočnih metalnih tastera
Odobrenja EMV nivo 1 i nivo 2, PCI PED 4x (POS-A)
Opcije Klasa zaštite IP54, LED osvetljenje, uređaj protiv krađe podataka sa kartice (skimer), 2D skener bar-kodova, beskontaktni čitač