EV brzi punjači

 

Snažno partnerstvo

Gorivo za budućnost, sada.

 

Brzi punjač Veefil-RT DC: snažan spoj dva vodeća proizvođača donosi jedinstvenu sinergiju za realno najbolje rešenje za punjenje električnih vozila za vlasnike benzinskih stanica i rukovaoce. Mi smo Gilbarco Veeder-Root i Tritium Technologies i zajedno uvodimo energiju budućnosti za vašu benzinsku stanicu.


Kompanija Tritium je posvećena uspešnom punjenju električnih vozila.

Kompanija Tritium je osnovana 2001. godine i globalni je lider u razvoju i proizvodnji opreme za punjenje električnih vozila. Svojom inovacijom i vrhunskim inženjeringom kao okosnicom, kompanija Tritium je sve više prisutna u celom svetu sa instalacijama u više od 26 zemalja sveta i predstavništvima na 3 kontinenta.

 

Kompanija Gilbarco Veeder-Root donosi iskustvo sticano više od 150 godina u opsluživanju maloprodajne industrije goriva najnovijim rešenjima za benzinske stanice.

Veefil-RT je najnoviji dodatak portfoliju integrisanih sistema kompanije Gilbarco Veeder-Root za besprekorno povezanu benzinsku stanicu. Kompanija Gilbarco Veeder-Root kao deo uspešne Fortive grupe kompanija, primenjuje svoje davno utvrđene procese kontinuiranog poboljšanja koje donosi usredsređenost i viziju u sektor e-Mobility. Sa dugogodišnjim nasleđem vodećih subjekata u oblasti bezbednosti, kvaliteta i pouzdanosti, kompanija Gilbarco Veeder-Root je dobro pozicionirana u obezbeđivanju kontinuiranog investiranja i napretka tehnologije e-Mobility.


Upoznajte naša rešenja e-Mobility