Alternativna goriva (AdBlue, TNG, KPG)

Na čelu maloprodaje alternativnog goriva

Uz asortiman automata za gorivo kompanije Gilbarco Veeder-Root, točenje alternativnih goriva na benzinskoj stanici nikada nije bilo jednostavnije.

Zatražite ponudu

 

Izrađen posebno za alternativna goriva

Svi automati za alternativna goriva kompanije Gilbarco Veeder-Root izrađuju se od najkvalitetnijeg pocinkovanog lima za poboljšani dizajn bez stvaranja rđe koji garantuje duži vek trajanja. Takođe, automati za gorivo kompanije Gilbarco Veeder-Root su dizajnirani da nadmaše standarde bezbednosti i zaštite životne sredine, bez ugrožavanja pouzdanosti ili usklađenosti.

 

Fleksibilnost

Automati za alternativna goriva kompanije Gilbarco Veeder-Root su dostupni u različitim konfiguracijama, uključujući samostojeće automate usmerene prema ostrvu ili ulici koji se mogu kombinovati sa do četiri druge vrste goriva, i kombinovane verzije. To vam daje fleksibilnost da izaberete najprikladniji za potrebe vaše benzinske stanice, istovremeno zadržavajući ujednačen izgled na benzinskoj stanici.

 

Bezbrižnost

Detaljno ispitivanje proizvoda u našem proizvodnom pogonu u Nemačkoj garantuje najviši kvalitet i bezbednost i istovremeno pruža bezbrižnost i niske troškove održavanja. Svaki automat za TNG, AdBlue®, E85 i biodizel je u potpunosti odobren, fabrički ispitan i zaliven, što znači da se odmah može instalirati i koristiti.

 

Celovita rešenja za alternativna goriva

Gilbarco Veeder-Root nudi celovito rešenje. Ako Vam je potrebna stanica za TNG, možete izabrati integrisani paket koji se sastoji od potapajućih pumpi za TNG, kontrolnih merača rezervoara i automata za TNG.

Naš automat za AdBlue® i asortiman rezervoara obezbeđuju jednostavno „plug and play“ rešenje za instalaciju.

Osim toga, automati za alternativna goriva kompanije Gilbarco Veeder-Root mogu se besprekorno integrisati sa drugim sistemima plaćanja i sistemima prodajnih mesta (POS terminali).