SK700-II AdBlue®

Dokazano ispunjava stroge zahteve punjenja AdBlue®-om

  •   Dostupno u jednostrukoj ili dvostrukoj konfiguraciji orijentacije prema kolovoznoj traci
  •   Može se kombinovati sa drugim vrstama goriva
  •   Opcije za zaštitu mlaznice i grejači koji odgovaraju različitim klimatskim uslovima
Zatražite ponudu  

 

Zaštita u slučaju otkazivanja
Sistem za isporuku pod pritiskom pritiska sprečava kristalizaciju, hidraulika automata je otporna na koroziju, dok automatsko grejanje i pametna vrata onemogućavaju smrzavanje. SK700-II AdBlue® omogućava maksimalno vreme ispravnog rada i punjenje bez oštećenja.

Proverenost
SK700-II AdBlue® instalacije bez prekida rade u Finskoj na temperaturama od čak -25° C, što je naročito važno pošto AdBlue® mrzne na -11° C.

Široka namena
SK700-II AdBlue® lako se uklapa sa ostalim rešenjima i sistemima na benzinskoj stanici. Izaberite samostojeću, kombinovanu ili integrisanu konfiguraciju i opcije za izgradnju AdBlue® rešenja za punjenje koje odgovara vašoj benzinskoj stanici. Dostupna je i ATEX verzija rešenja AdBlue®, koju možete da kombinujete sa benzinom i dizel-gorivom.

Dizajn je važan
AdBlue® se kristalizuje kada se ne toči redovno i kada dođe u kontakt sa kiseonikom. SK700-II AdBlue® ima ugrađen elektromagnetni merač protoka koji je otporan na koroziju i izuzetno napredan u ovoj oblasti. Nema pokretne delove niti odstupanja, što sprečava blokiranje i pruža maksimalno vreme ispravnog rada. Istovremeno omogućava veoma precizno merenje, čime se sprečava gubitak proizvoda.