SK700-II LPG

Najčešće korišćena alternativa benzinu i dizelu u Evropi

  •   Kombinujte i uparujte modele i konfiguracije
  •   Omogućite dopunu TNG-a i točenje drugih vrsta goriva na istim automatima.
  •   Dostupna je orijentacija prema ostrvu i prema kolovoznoj traci, uz samostalne i kombinovane verzije
Zatražite ponudu  

 

Bezbedna hidraulika za TNG koja se može servisirati
Provereni Gilbarco Veeder-Root dizajn hidraulike za TNG doprinosi beskompromisnoj pouzdanosti i bezbednosti zahvaljujući elektronskoj kalibraciji merača, najkvalitetnijim spojnicama za odvajanje za TNG, crevima i mlaznicama.

Vrhunski sistem za interno skladištenje creva
Jedini automat za TNG na tržištu koji ima sistem za interno skladištenje creva sa povlačenjem. To poboljšava izgled, omogućava bolje rukovanje crevom i produžava radni vek creva. Opcionalno je dostupno i spoljno crevo sa povlačenjem.

Najkvalitetnija izrada
Ova rešenja izrađuju se od najkvalitetnijeg pocinkovanog lima koji doprinosi boljem izgledu i garantuje duži vek trajanja bez oštećenja jer sprečava stvaranje rđe. Opcionalno je dostupna i završna obrada od nerđajućeg čelika.

Strogo testiranje u fabrici sa MID plombiranjem
Detaljna testiranja, uključujući testiranje pritiska u Gilbarco Veeder-Root proizvodnom pogonu u Nemačkoj, garantuju najviši kvalitet i bezbednost, obezbeđujući pouzdanost i niske troškove održavanja.

Svaki SK700-II automat za TNG isporučuje se sa MID fabričkim sertifikatom i plombiran, što instaliranje na lokaciji čini lakšim i jeftinijim.

Fleksibilnost uređaja SK700-II i doživljaj krajnjeg korisnika
SK700-II TNG jedno je od mnogobrojnih modularnih rešenja iz serije SK700-II, tako da se savršeno uklapa sa ostalim sistemima i rešenjima na vašoj benzinskoj stanici.

Omogućava širok spektar opcija, kao što su automatska kompenzacija temperature (ATC), dugme za prekid rada u slučaju opasnosti i tastatura za podešavanje.