SK700-II CNG

Projektovan je tako da ispunjava najviše zahteve vezane za bezbednost, pouzdanost i učinak

  •   Fleksibilan asortiman SK700-II KPG konfiguracija
  •   Samostojeća verzija, sa jednim ili dva creva
  •   Dostupan je sa sistemom za isključivanje u slučaju opasnosti, zaštitom od prevrtanja i internim sekvenciranjem ventila
Zatražite ponudu

 

Fleksibilnost
Automati za KPG za ulazni pritisak PN250 i PN300 mogu se konfigurisati za automobile i autobuse, i kompatibilni su sa biogasom i svim standardnim protokolima za prodajna mesta (POS).

Jedinstvena ponuda
Jedinstveni SK700-II kombinovani uređaj za KPG omogućava vam da obezbedite dopunu TNG-a, kao i točenje drugih goriva na istom automatu.

Bezbednost
Automati za KPG SK700-II imaju sva odobrenja i projektovani su tako da premašuju standarde bezbednosti i zaštite životne sredine, bez ugrožavanja pouzdanosti i usklađenosti.

Najkvalitetnija izrada
Ova rešenja izrađuju se od najkvalitetnijeg pocinkovanog lima koji doprinosi boljem izgledu i garantuje duži vek trajanja bez oštećenja jer sprečava stvaranje rđe. Opcionalno je dostupna i završna obrada od nerđajućeg čelika.

Strogo testiranje u fabrici
Detaljna testiranja u našem proizvodnom pogonu u Nemačkoj garantuju najviši kvalitet i bezbednost, obezbeđujući pouzdanost i niske troškove održavanja.

Fleksibilnost uređaja SK700-II i doživljaj krajnjeg korisnika
SK700-II KPG jedno je od mnogobrojnih modularnih rešenja iz serije SK700-II, tako da se savršeno uklapa sa ostalim sistemima i rešenjima na vašoj benzinskoj stanici