Rešenja za plaćanje

Sledeća generacija rešenja za plaćanje

Rešenja za plaćanje na pumpama iz našeg širokog asortimana podržavaju sve tipove modernog samousluživanja na benzinskim stanicama, pri čemu različite opcije i potencijalne konfiguracije naših FlexPay™ sistema podržavaju sve vrste upotrebe, načine plaćanja, režime rada ili položaje.

Pouzdan kvalitet

FlexPay™ terminali su rezultat preko 30 godina iskustva u oblasti spoljnih platnih terminala i platformi za plaćanje koji se koriste širom sveta.

Bezbednost

SPOT (Secure Platform for Outdoor Terminals – Bezbedna platforma za spoljne terminale) predstavlja ključnu funkciju FlexPay™ terminala jer pruža pouzdanu bezbednost i usaglašenost sa PCI i EMV standardima.

Doživljaj za kupca

Patentirano tehničko rešenje SPOT ima grafičke ekrane sa jednostavnim uputstvima za korisnika, kao i mogućnost prikaza multimedijalnog sadržaja tokom većine koraka točenja goriva.

 

Zašto da instalirate uređaje za plaćanje na svojoj lokaciji?

Sve više i više prodavaca koristi uređaje za plaćanje na benzinskoj stanici jer pomoću njih mogu da povećaju prihod i profit. Napredna tehnologija za automatizaciju benzinske stanice i plaćanja omogućava preduzeću da poveća marže profita zahvaljujući većoj lojalnosti kupaca i kvalitetu usluga, kao i da poveća prihod i smanji troškove rada.


Upoznajte naš asortiman rešenja za plaćanje