MALOPRODAJNA REŠENJA

Vodeća rešenja na tržištu Gilbarco Veeder-Root-a Point of Sale (POS), Head Office Systems (HOS) and Back Office Systems (BOS) dizajnirani su da uvećaju profit i smanje režijske troškove. Radeći uz širok asortiman automata za gorivo, merila nivoa, sistema za plaćanje karticama, ERP sistema za dobavljače, maloprodajna rešenja Gilbarco Veeder-Root-a Retail dizajnirana su da rade za vas.

Rešenja za plaćanje se mogu isporučiti sa proizvodima Gilbarco Veeder-Root-a za prodajna mesta i točenje goriva na benzinskim stanicama ili povezati sa proizvodima trećeg lica, omogućavajući vam bolji uvid u zalihe, logistiku i bezbednost.

 

Kontrola benzinske stanice

Asortiman rešenja Gilbarco Veeder-Root-a omogućava vam da kombinujete vašu POS i opremu na benzinskoj stanici za efikasnu kontrolu i upravljanje vašom benzinskom stanicom.


Terminali za plaćanje

Gilbarco Veeder-Root-ovi spoljni terminali za plaćanje FlexPay™ nude bezbedno i fleksibilno rešenje za plaćanje bez ili uz prisustvo osoblja benzinske stanice.


Multimedija Oglašavanje

Gilbarco Veeder-Root-ov Applause Europe rešenje za oglašavanje omogućava da automati za gorivo i terminali za plaćanje postanu snažni instrumenti reklamiranja koji vam omogućavaju da povećate prodaju i promovišete vaš brend.