Applause Europe

Applause Europe najviše daje vašoj benzinskoj stanici i prodavnici

Uz ekran bogatog sadržaja i audio opciju na automatu za gorivo, Applause Europe Gilbarco Veeder-Root-a unaprđuje doživljaj kupaca. Promocije i reklame mogu se usmeriti ka kupcima pre, u toku i nakon točenja goriva kroz dinamičnu komunikaciju.

Dizajniran da radi u svim uslovima, Applause Europe ima ekran koji je u potpunosti integrisan sa oznakama goriva, informacijama o ceni, brojem automata i medijskim sadržajem. Poboljšajte brending i usmeravanje kupaca pojedinačnim bojama goriva, fontom i displejem. Širok opseg formata medija može se konfigurisati da odgovara trima fazama u toku transakcije uključujući poruke dobrodošlice, poruke u toku točenja goriva i poruke zahvaljivanja. Jednostavna alakta omogućava da se sadržaj ubaci, planira i distribuira putem mreže ili USB konekcije.

Poboljšajte doživljaj kupca i unapredite prodaju reklamiranjem na benzinskoj stanici koje je dizajnirano da odgovara potrebama vašeg poslovanja. Opcije fabričke i naknadne ugradnje za SK700-II i Horizon za kompletno displej rešenje pomažu vašem poslovanju da dosegne do krajnjih korisnika dok se nalaze kod automata za gorivo.

  • Osobenost 15" ekran.
  • Radi na temperaturama od  -20°C do +55°C.
  • Besprekorno radi i fabrički ugrađen i naknadno ugrađen na svim SK700-II ili Horizon automatima za gorivo.

PC sistemska memorija

1GB DDR2 SDRAM

PC storage

4GB CompactFlash

Veličina displeja

15 inča

Rezolucija displeja

1024 x 768

Prosečna osvetljenost

550 cd/m2

Radna temperatura

-20°C do + 55°C

Zaštitna sočiva

Optička povezanost, antirefleksivni premaz;
anti-vandal zaštita

Konekcija

Kablovski Ethernet
USB