Alternativna goriva

Više od dve decenije, Gilbarco Veeder-Root je na čelu maloprodaje alternativnih goriva. Sa asortimanom automata za gorivo i opcija Gilbarco Veeder-Root-a, točenje alternativnih goriva nikada nije bilo jednostavnije.

Asortiman alternativnih goriva Gilbarco Veeder-Root-a sastoji se od:

  • TNG automata
  • KPG automata
  • AdBlue® automata
  • E85 opcija automata
  • Biodizel opcija automata

Posebno napravljeni za alternativna goriva
Svi automati Gilbarco Veeder-Root-a za alaternativna goriva napravljeni su od najkvalitetnijeg pocinkovanog lima za unapređen dizajn, otpornog na rđu koji garantuje duži vek trajanja bez oštećenja. Automati za gorivo Gilbarco Veeder-Root-a takođe su dizajnirani da prevazilaze bezbednosne i ekološke standarde bez ugrožavanja pouzdanosti i usklađenosti.

Fleksibilnost
Automati Gilbarco Veeder-Root-a za alternativna goriva dostupni su u različitim konfiguracijama uključujući orijentaciju ka ostrvu ili kolovoznoj traci, kao samostalni i koji se mogu kombinovati sa najviše četiri druge vrste goriva ili kombinovane verzije. Ovo daje fleksiblinost prilikom izbora onoga što najviše odgovara potrebama vaše benzinske stanice, istovremeno zadržavajući jedinstven vizuelan izgled vaše benzinske stanice.

Siguran rad
Testovi sprovedeni u proizvodnim objektima Gilbarco Veeder-Root-a garantuju najviši kvalitet i bezbednost dok istovremeno obezbeđuju siguran rad i niske troškove održavanja uređaja. Svaki TNG, AdBlue®, E85 i Biodizel automat za gorivo je u potpunosti odobren, testiran u fabrici i zapečaćen što znači da se može odmah ugraditi i koristiti.

Kompletna TNG instalacija
Gilbarco Veeder-Root nudi kompletno rešenje. Kada vam je potrebna TNG stanica, možete birati intgrisani paket TNG potapajućih pumpi, merila nivoa goriva i TNG automate za gorivo. Na kraju, asortiman AdBlue® automata za gorivo i rezervoara omogućava lako za instaliranje "plug and play" rešenja. Osim toga, automati Gilbarco Veeder-Root-a za alternativna goriva mogu se lako integrisati sa ostalim sistemima za plaćanje i POS sistemima.